Fagure Spoiler Fata Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu am montat pe bara de mcv fagurele cu ea montata pe masina, se monteaza foarte usor, 5 minute mi-a luat

Comment

hmv86...asa se face la toate loganurile
      tre' sa iti dai si interesu sa o faci
      sigpic
      http://www.loganclub.ro/forum/nt_16_mic-t38412.html

Comment

mie mi-la demontat un caine
        http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

nu trebuie data bara jos.se demonteaza cu ajutorul unei surubelnite drepte in cateva minute.la cea noua remarcati imediat locasurile de prindere.
          www.diagnoza-auto.net

Comment

Am facut si eu minunea,astazi dupa cativa km de slalom printre caini am avut nefericitul instinct sa claxonez unul, el trecand aproape de tot strada mai apoi hotarandu-se sa se intoarca brusc.Are cineva pe site de vanzare un fagure dreapta fata ph 1 si element inchidere bara dreapta fata?
            Last edited by john Q; 25 November 2013, 14:32.
            "light up the darkness" Bob Marley

Comment

Eu am schimbat bara de logan normal cu bara de logan mcv si nu mai am "fagurii" aia. Stiu ca au rol in directionarea aerului catre radiator. poate fi vreo pb ca nu ii mai am? am motor benzina 1.6 16v..
              de fapt acum imi dau seama, voi vorbiti de grila aia tip fagure? Eu nu mai am plasticul din spatele grilei care directioneaza aerul spre radiator.
              Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

Originally posted by catalin33 View Post
                Salut.Am patit-o si eu, am luat 2 caini in decurs de 6 luni.Bucatile ramase le-am taiat cu un cleste oblic iar restul le-am hatait pana au iesit din cleme.La montaj intra foarte greu in cleme.Merge ridicata pe cric pe partea care vrei sa schimbi, pe marginea unui mal trasa cu botu, pe rampa.Eu am folosit elevatoru de la atelieru mecanic de la serviciu pentru montaj facil.Sub proiector exista un capac din plastic, i-am scos braduletul si un surub, l-am rotit ,am bagat pe gaura grilajul si l-am adus la pozitie in bara si am tras de el pana s-a clipsat.Cred ca trebuie sa desfaci si cele 3 suruburi de pe mijloc dedesubt ale barii, nu mai stiu sigur.
                bucatile de caine sau de plastic?

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google