intrebarea mea este daca cineva si-a activat martorul de usi deschise si care a fost modalitatea,modalitatile??
Martor Usi Deschise
Collapse
X
-
faci exact cum a zis colegul yonut87nfi, merge sigur, dar atentie ca eu prima data ma speriasem ca nu merge, merge numai cu contactul pus,
si ca o completare iti trebuiesc 2 papucei mici cum pune streulea in tutorialul cu stergatoarele.
la mine a fost mai simplu, deoarece am pus bord de prestige, doar am tras firulsigpic
Comment
-
"Fara contact pus nu este alimentat UCH-ul"
NU cred. Atunci explica cum deblochezi usile din telecomanda. UCH-ul are alimentare SI pe plus permanent si pe plus dupa contact (la fel si bordul).
Referitor la plusul martorului din tabloul de bord, acesta ar putea fi alimentat cu plus dupa contact, pentru a se aprinde, iar minusul sa fie permanent cand este deschisa o usa.
Scuze de insistente si sper ca m-am facut inteles.
Comment
-
M-am exprimat eu gresit, scuze
UCH-ul are si alimentare permanenta si dupa contact. Unele circuite sunt pe permanent, celelalte sunt dupa contact.
In seara asta o sa verific exact pe masina daca semnalul de usi deschise este si fara contact, asta sa fim siguri si sa nu mai existe dubii.
Am fost sa verific care e treaba cu pinul A20 de la UCH.
Semnal este doar cu contactul pus, dar nu este ce ne asteptam toti si ce s-a vorbit pana acum.
Astfel: cu usile inchise, aparatul de masura indica +10V, iar cu o usa deschisa indica +1,3V.
Deci... comanda nu e pe negativ, ci prin diferenta de tensiune.
Fara contact aparatul nu indica nimic, nici cu usa deschisa, nici cu usa inchisa.
Comment
Comment