If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Multumesc mult de efort si informatii. Se pare ca ce voiam eu sa fac (aprindere avarii la deschiderea usilor cu contact pus) prin legarea unei diode intre UCH A20 si B33 (intrarea de la buton avarii), nu prea e posibil. Cred ca ar fi mers doar daca era o masa ferma, asa cum da butonul de avarii. Atasez si schema bordului (probabil + miu este un plus electronic dat de bord).
Sper ca nu am fost prea off-topic
Vad ca nu mai pot edita postul de mai sus (sau nu stiu cum).
Inca o intrebare pentru danielliviu: fata de ce ai masurat tensiunile si ce inseamna ca "Fara contact aparatul nu indica nimic" ? Banuiesc ca arata zero (0.00 V)
da ionut87nfi stergatoarele sint active,martorul ptr usi deschise,functional,avarii la mersul inapoi,functionale,as mai face cite ceva dar vreau si ceva propuneri daca se poate...
poti sa-i mai pui filtru polen daca nu ai, sa anulezi triunghiul acela de la stergatoare sa nu mai curga cand spritezi, o a doua plafoniera pe spate care este foarte utila pasagerilor din spate
dimensiunea stergatoarelor este egala si atunci cand spritezi sa speli parbrizul nu sterge toata suprafata si ramane un triunghi intre stergatoare in partea de sus si se scurge apa si trebuie sa-i mai dai tu o data sa stearga sa ramana curat nu ti sa intamplat?
ca sa faci sa dispara acel triunghi trebuie inlocuite stergatoarele cu unele de 24''pe stanga si 15'' pe dreapta
Last edited by yonut87nfi; 20 May 2011, 19:20.
Reason: Automerged Doublepost
Uite ca eu am schimbat stergatoarele cu cele de dimensiunea mentionata.Triunghiul s-a redus,dar nu a disparut.Ca sa dispara,trebuie un pic complicata treaba.Se demonteaza stergatoarele cu tot cu motoras,si se modifica lungimea piesei incercuite cu rosu,din poza 1.Rezultatul se vede in poza 2.
am spus mai sus despre ce este vorba poze nu pot sa pun ca la mine nu mai apare acel triunghi ca am schimbat stergatoarele poate este vreun coleg care poate sa puna o poza cu acel ''triunghi'' ca sa inteleaga toata lumea despre ce este vb
dan.moraru leduri ar merge cam orice dar de preferinta este cel smd exact ca cele din bord,rezistenta trebuie sa fie cel putin de 800 de ohmi daca nu de 1 kiloohm,si mare atentie cind faci lipirea sa fie din prima fara prea multe incalziri ale placii...si daca gasesti rezistenta de forma dreptunghiulara ar fi si mai bine ptr ca ar fi la fix pe placa!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment