Martor Usi Deschise

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Multumesc mult de efort si informatii. Se pare ca ce voiam eu sa fac (aprindere avarii la deschiderea usilor cu contact pus) prin legarea unei diode intre UCH A20 si B33 (intrarea de la buton avarii), nu prea e posibil. Cred ca ar fi mers doar daca era o masa ferma, asa cum da butonul de avarii. Atasez si schema bordului (probabil + miu este un plus electronic dat de bord).
    Sper ca nu am fost prea off-topic
    Attached Files

Comment

Vad ca nu mai pot edita postul de mai sus (sau nu stiu cum).
      Inca o intrebare pentru danielliviu: fata de ce ai masurat tensiunile si ce inseamna ca "Fara contact aparatul nu indica nimic" ? Banuiesc ca arata zero (0.00 V)

Comment

Da, arata 0,00V - nu indica tensiune
        GL-22-TOF

Comment

da ionut87nfi stergatoarele sint active,martorul ptr usi deschise,functional,avarii la mersul inapoi,functionale,as mai face cite ceva dar vreau si ceva propuneri daca se poate...
          sigpic

Comment

poti sa-i mai pui filtru polen daca nu ai, sa anulezi triunghiul acela de la stergatoare sa nu mai curga cand spritezi, o a doua plafoniera pe spate care este foarte utila pasagerilor din spate

Comment

a doua plafoniera o am montata am uitat sa precizez,filtru de polen ar mai trebui,restul nu inteleg cum zici ca se fac...poate revii
              sigpic

Comment

dimensiunea stergatoarelor este egala si atunci cand spritezi sa speli parbrizul nu sterge toata suprafata si ramane un triunghi intre stergatoare in partea de sus si se scurge apa si trebuie sa-i mai dai tu o data sa stearga sa ramana curat nu ti sa intamplat?

ca sa faci sa dispara acel triunghi trebuie inlocuite stergatoarele cu unele de 24''pe stanga si 15'' pe dreapta
                Last edited by yonut87nfi; 20 May 2011, 19:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Uite ca eu am schimbat stergatoarele cu cele de dimensiunea mentionata.Triunghiul s-a redus,dar nu a disparut.Ca sa dispara,trebuie un pic complicata treaba.Se demonteaza stergatoarele cu tot cu motoras,si se modifica lungimea piesei incercuite cu rosu,din poza 1.Rezultatul se vede in poza 2.
                  Attached Files

Comment

ai dreptate a mai ramas putin dar la mine cel putin nu mai curge cand spritez si din punctu meu de vedere este ok pt mine

Comment

Originally posted by yonut87nfi View Post
                      sa anulezi triunghiul acela de la stergatoare sa nu mai curga cand spritezi
                      despre ce triunghi este vorba?

Comment

am spus mai sus despre ce este vorba poze nu pot sa pun ca la mine nu mai apare acel triunghi ca am schimbat stergatoarele poate este vreun coleg care poate sa puna o poza cu acel ''triunghi'' ca sa inteleaga toata lumea despre ce este vb

Comment

am inteles ,sigur am dat peste chestia asta dar nu am luato in seama adica nu ma deranjeaza inca...
                          sigpic

Comment

Ce led ar mai merge lipit pe placa pentru ca nu gasesc de 3mm?Si rezistenta?
                            sigpic
                            https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                            http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

merge cam orice led, nu neeaparat smd, dar iti zic ca e tiganie, si cu rezistenta la fel, mai bine mai cauta si o sa gasesti
                              sigpic

Comment

dan.moraru leduri ar merge cam orice dar de preferinta este cel smd exact ca cele din bord,rezistenta trebuie sa fie cel putin de 800 de ohmi daca nu de 1 kiloohm,si mare atentie cind faci lipirea sa fie din prima fara prea multe incalziri ale placii...si daca gasesti rezistenta de forma dreptunghiulara ar fi si mai bine ptr ca ar fi la fix pe placa!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google