Salut! Am achizitionat si eu un ceas indicator pentru presiunea din turbina. As dori daca printre utilizatorii forumului sunt posesori de astfel de ceasuri pe logan, sa-ma ajute la montarea acestuia!
Montare Ceas Indicator Analogic Presiune Turbo Pe Logan 1.5
Collapse
X
-
ai reusit sa il instalezi ? daca nu iti fac eu niste poze ...in principiu nu e nimic complicat .. ai un furtun pe care este senzorul maf parca asa se numeste o chestie prinsa pe capac la filtru de aer ..acolo pui un t si duci furtunul la ceasul tau sunt curios cat iti indica tieDegeaba gandesti daca esti prost!
-
Originally posted by need4speed View Postai reusit sa il instalezi ? daca nu iti fac eu niste poze ...in principiu nu e nimic complicat .. ai un furtun pe care este senzorul maf parca asa se numeste o chestie prinsa pe capac la filtru de aer ..acolo pui un t si duci furtunul la ceasul tau sunt curios cat iti indica tie
Comment
-
Salut.
Vreau sa-mi montez un ceas indicator presiune turbo, de preferat sa fie iluminat albastru cu rosu.
Am gasit unul pe Ebay, in tara nu gasesc nimic, decat raidhp, care am auzit ca sunt bune, dar nu am vazut nimic pe albastru.
Problema e ca eu vreau sa-l pun in aeratorul din stanga, de fapt de pe mijloc stanga, dar nu stiu daca ar incapea, din 2 motive. Diametrul 60mm si suportul, adica acele 2 picioruse. Se pot taia?
Daca sa zicem ca le tai, cu ce as putea sa-l fixez?
Cumpar volan de Duster
Comment
Comment