ma mai documentez eu... poate vine cineva cu vreo parere mai buna de a umple stalpii
Oare E Buna Spuma Poliuretanica In Stalpi?
Collapse
X
-
Vedeti ca spuma sa fie ignifuga.Aia care se foloseste la termopane fie ea cat de buna arde de o gaseste dracii.Mai bine folositi burete,fonomin sau ceva de genul asta.Am ridicat un cdi pe platforma accidentat,ce credeti ca avea bagat prin praguri ,aripi ,prin barea din fata?Polistiren!Aveti grija ce puneti pe masina ca in caz de scurt circuit sau flacara(aviz fumatorilor) sa nu va dati foc la sandramaua.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Originally posted by nikuniku View Postincearca cu bureti,baga ceara in stalpi si apoi bureti
cred ca ar trebui ceva plin, full ca sa nu mai poate transpira tabla.lipsa text
Comment
-
ce ai vazut la audi ai ceva special
la dacia batrana am pus spuma la capota si a deformato dar an rest era etansa antre tabla si nervurile care la avea la capota si nu se mai auzea zgomotul ala urat.
am bagat si an praguri unde nu a mai intrat pic de apa, dar acolo era tabla groasa si an lonjeroane.
asa ca ai grija la logan sa nu se onduleze tabla cu tot cai ceva groasa la stalpi
daca rezolvi ceva mai tinene la zi cu stirile si pune si cateva poze
Comment
-
Ideea nu e rea,ar rigidiza stalpul in caz de accident.Prevad doar cateva probleme "minore"...nu stii cat sa bagi,sa fie bine.Daca e putin,ai adaugat greutate degeaba...daca e multa,deformeaza tabla.Ca sa fie treaba buna,ar trebui sa bagi si in praguri si in stalpuri pana sus.Ce faci cu cablajul care trece pe acolo? Inchidere centralizata,boxe,contactori...?
Nu-i vad utilitatea...Ivan,spuma poliuretanica NU absoarbe umezeala.Mai gandeste-te.
Comment
-
Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Salut.Scirtietoarea aia clasica e folosita chiar si de dacia din fabrica.La mcv chiar sub picioarele soferului se afla o ditamai bucata de pus pe cladiri.Tot pe acolo trec si fire asa ca nu e bai daca faci treaba cu simt de raspundere.Cava trebuie facut dar trebuie avut grija si la protectia anticorosiva.Parerea mea e ca ar trebui teroson(sau ceva asemanator)peste tot unde se poate baga si cel mai important avut grija de factorii care fac galagie.La masina veche am prins cu mastic toate prinderile de fire si alte prinderi plastic pe plastic si se simtea diferenta de galagie.La vara o sa fac si la asta si sper ca mult mai mult incluzind si tabla.sigpicPasionat de MCV si natura
Comment
Comment