Oare E Buna Spuma Poliuretanica In Stalpi?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

asa e sanderizer ca nemtii nu au bagat degeaba spuma
    sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/newthread.php?do=newthread&f=6

Comment

Originally posted by Ivan Marian View Post

Horica,,baga spuma frate,,ca nu bagi in masina mea si nu tabla mea o indoi!!
      Perfect de acord cu Ivan Marian. Am vazut pana si tocuri de usa metalica facute acordeon de spuma poliuretanica. Am vazut ca majoritatea celor care monteaza usi pun o proptea de lemn intre tocuri sa nu se deformeze si chiar mai mult de atat, toti recomanda sa tineti usile inchise pana se usuca spuma...
      Oare de ce?

Treaba este cat se poate de simpla... chiar daca exista un orificiu prin care sa iasa spume, aceasta o sa se intareasca mai intai unde intra in contact cu aerul... adica fix in dreptul orificiului, formand astfel un fel de dop... acum depinde de norocul fiecaruia... dopul poate sa iasa sau sa se incapataneze si astfel spuma de deformeze tot... si cand zic dop nu ma refer la 1 cm de spuma.
      sigpic

Comment

pai probabil ar trebui spuma introdusa cu grija, si sa nu fie una care expandeaza prea tare!!!

Comment

Numai ca nu se poate face din Logan, Audi!
          Cred ca este mai bine de incercat pe o masina mai veche, eventual pe una care este scoasa din uz si in urma rezultatului se poate actiona !
          ''Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm'' Mark Twain.

Comment

Sau sepoate baga spuma in etape;adica bagi azi un "jet", iar a doua zi,daca mai este cazul ,diferenta;si sincer vorbind ,daca nu iese perfect,tot este o inbunatatire.

Comment

Poti baga in etape,,,dar repet...RETINE UMEZEALA!!

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google