Lipsa Logo Motorizare

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lipsa Logo Motorizare

de ce noile modele nu mai au logo-ul de la motorizare pe portbagaj????stie cineva????

Ca să poată toți să spună că au 1.6 16V sub capotă (mai ales 1.6 MPI și 1.2 16V).
    La fel cum există opțiune să scoată motorizarea de pe BMW ca să nu vadă toată lumea că ai cel mai praștie seria 3 (dar e model nou!).

(glumesc despre prima parte)

Comment

da dar la bmw audi volkswagen este optiune!!!! la dacia nu este asa ceva pur si simplu nu mai este pusa!!!!!

Comment

Din cate stiu, lipsa inscriptionarii motorizarii este valabila doar pt. motoarele pe benzina. Din asta, eu tind sa cred ca vor sa promoveze oarecum motoarele diesel...
        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

s-a scos ptr a diminua costurile de productie..citeste aici

Comment

Logane, iar vrei sa pari destept. La diesel de ce le'au pastrat, sa fie mai scumpe?
            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Parca numai pentru seria 'Black Line' e valabila treaba asta.
              sigpic

Comment

din cate am citit uni vor sigla uni nu vor.....mai bn ar fi optional vrei sigla ai ,nu vrei nu ai asa ar fi cel mai corect!!!

Comment

Treaba asta e optionala, uitati-va pe site la dacia la configurator si exista aceasta optiune!

Comment

cunosc un sofer de la firma din ploiesti la care s-a innoit parcula auto. bineinteles li s-au luat cele mai chele loganuri. fara insemnel firmei si motorizarii, fara emblema specifica masinii, gara bandouri laterale, fara, fara, fara.
                    explicatia a fost ca a mai scutit din costurile de achizitie
                    daca faceti un calcul cat costa siglele si emblemele de origine este o oarece afacere la un numar mare de masini
                    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

narcisuc20 unde ai vazut asta la configurator ca eu nu am vazut nimica acolo!!!!!

Comment

va rog sa continuati discutia asta pe celalat topic unde se discuta despre embleme. mersi.
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google