Senzori De Parcare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Foloseste-i numai pe aia de pe spate...daca ai probleme cu apreciatul distantei la botul masinii..e nasol. Masinile care au de fabrica senzori si in fata, au parktronic... si nu vad cum vei reusi sa faci asa ceva la Logan... Gandeste-te ca tu nu poti alimenta separat UC a senzorilor, astfel incat cand dai cu spatele sa fie activi cei din spate, iar cand ai obstacol in fata sa fie activi cei din fata... daca pui buton separata cu ce te ajuta? cand il apesi, vei alimenta UC ca si de la becul de marche-arriere... Sau pune-i asa de fite pe aia din fata...si nu-i lega la UC Sa faci un "montaj" care sa alimenteze UC cand scade viteza sub 30 km/h nu e foarte greu, dar la ce te ajuta? la semafoare vor face senzorii ca toti dracii....

Originally posted by claudiu_iosip View Post
    sau o montezi normal si pe fata doar in lateral sa nu te trezesti ca dai cu spatele si iei vreo masina cu coltul aripii cum a patit un porieten de-al meu.
    Ca sa nu patesti treaba asta, cand dai cu spatele te uiti in oglinzi, lateralele si retrovizoarea din habitaclu, si nu te intorci cu totul...astfel vederea periferica te va ajuta sa iei cu botul alta masina...
    Last edited by dannyx78; 2 February 2013, 21:35. Reason: Automerged Doublepost

Comment

dam... bine ca n-am dat comanda...treaba trebuie gandita bine....
      n-am probleme cu apreciatul nici a spatelui nici a fetei (sotia e incepatoare), insa am zis ca daca sunt senzori de parcare, sa fie complet - tot tacamul - fata+spate...

pana la urma de ce or avea 3 fire rosu negru si albastru? daca se alimenteaza de la marche-arierre...

daca exista posibilitatea sa fie activati separat, cei din fata sa fie activi cand masina este in viteze(un comutator cumva, pe treapta 1), totodata sa se activeze si cu cei din spate...
      ma gandesc cum mi-a spus omul de la care vreau sa cumpar senzorii:''negrul se leaga la minus, rosul se leaga a lampa marche-arierre, si albastrul se leaga pe un buton''...

Last edited by mariannn; 3 February 2013, 12:17. Reason: Automerged Doublepost
      Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..

Comment

Rog sa ma ajute un electrician sau cineva care si-a montat senzori de parcare si pe fata. Am trei fire pentru alimentare,firul rosu se leaga la firul becului de marsarier,firul negru la masa si firul alb, zic ei in instructiuni ca se leaga la firul becului de stop pe frana. Asta insemnand ca senzorii pe fata vor merge doar cand apas frana. Ceea ce vreau eu este ca la parcarea cu spatele sa mearga toti cei 8 senzori. Am inteles ca s-ar folosi niste diode dar cum si unde se pun. Va multumesc pentru ajutor

Nimeni nu stie?
        Last edited by amg; 13 July 2013, 22:51. Reason: Automerged Doublepost
        Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

am pus senzori parcare si fata si spate,spate legat la bec mers inapoi si fata cu buton,cei de pe spate sunt foarte utili,cei de pe fata nu ii folosesc deloc,recomand doar ptr spate.Stima
          http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

Am avut ocazia sa conduc un Latitude dotat cu senzori si pe fata. Nu le vad utilitatea decat pentru incepatori sau pana te obisnuiesti putin cu masina... avand in vedere pozitia joasa la volan si faptul ca nu vezi efectiv colturile masinii . La Logan nu cred ca e necesar asa ceva.
            GL-22-TOF

Comment

Va salut. Ce kit de parcare ati recomanda pana in suma de 150 lei ? Ma intereseaza senzorii doar pe spate, si neaparat sa aiba 4. M-ar interesa si un service unde as putea sa ii montez (nu neaparat tot in suma de 150 lei). Aveti idee de vreun anume kit ?
              Am inteles ca cei ieftini/slabi, au probleme pe ploaie/ninsoare cand se umezesc, nu mai citesc bine. Sunt din Bucuresti, deci m-ar interesa sa fie un magazin din Bucuresti. Multumesc.
              Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Eu recomand:

si

Comment

sau daca ai rabdare 20 de zile iei aceiasi senzori cu 100 de lei.http://www.banggood.com/Wholesale-Do...y-p-67163.html
                  si daca sapi mai bine gasesti si cu 70 de lei aceiasi senzori.eu am vandut 4-5 perechi si nu s-a plans nimeni pana acum si a trecut o iarna peste ei.
                  Last edited by gaboneygg; 21 August 2014, 11:13.

Comment

Aha. Mersi. Dar asa scump este un montaj, 150 lei ? Acum stiu ca e migaleala maxima, dar parca e prea scump.
                    Da, am timp, nu ma grabesc.....o sa mai caut. Eu parca as fi vrut ceva pe oglinda, ca sa nu mai stau sa mai lipesc alt ecran....
                    Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Nu vrei sa fie si buni, ieftini, wireless, cu ecran de 7 inch + montaj + bere la 150 lei? E si greu rau sa montezi senzori la logan. Sunt n tutoriale pe goagal. Tot ce gasesti pana in 200 lei poate si mai mult sunt chinezarii ( ma refer la cei simpli cu ecran mic pe led sau cu buzzer)

Comment

Daca s-ar putea, de ce nu ?
                        Si nu am zis ca vreau totul in 150, ai citit tu prost. Am zis ca kitul sa fie 150 + cat o fi montajul, numai ca mi se pare cam scump 150 lei montajul.....Pot sa fie enjde mii de tutoriale, eu nu ma bag ca nu le am cu partea asta, si decat sa fac rahatu' praf, mai bine las pe cineva priceput

GamaMag.ro Importatori accesorii auto tuning. Cel mai mare depozit de accesorii auto tuning din Romania. Reprezentanti FK Automotive in Romania. Avem cel mai ieftin pret garantat la senzori de parcare Thunder cu afisaj in oglinda PK07

De astia ce ziceti ?
                        Last edited by blanarucristi; 21 August 2014, 12:06.
                        Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Mie unul nu imi place sistemul "oglonda peste oglinda".
                          "Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII

Comment

Da...am citit in graba.

Senzori parcare cu display in oglinda S306, Descriere produs Sistemul de parcare este dotat cu 4 senzori performanti ce detecteaza obstacolele din zona in care

Comment

cu 200 lei iti montez eu cu garantie 1 an la senzori(pretul la senzori inclus).vezi ca la aia cu oglinda se ataseaza oglinda peste cea veche.tot tiganie o sa fie
                              Last edited by gaboneygg; 21 August 2014, 15:02.

Comment

Ok, ma tenteaza, ce model de senzori ai ?
                                Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google