am roata de rezerva noua(MONTANA) am folosito doar o data 7 km si vreau sa o folosesc. Poate gasesc ceva asemanator in comert sa pot face pereche si sa o pot folosi pe fata sau spate. Am inteles ca nu se mai fabrica montana de ceva timp
Vreau Si Eu O Parere
Collapse
X
-
unde gasesc pe cineva sa o cumpere si cam cat face sau cumpar dar sa fie cat mai nefolosita
(de unde stiu ca nu iau teapa)Last edited by duca marius; 28 March 2011, 23:04.
Comment
-
Nu stiu daca o dau eu caut sa cumpar vreau sa mai caut e noua poate am noroc in suceava ori la noi in oras(gura humorului).Azi ma duc sa ma interesez de cauciucuri sa vad ce gasescLast edited by duca marius; 29 March 2011, 14:53.
Comment
-
Nu se mai fabrica Kormoran K801 cu care veneau masinile echipate. Acum e Kormoran Impulser.
Vezi daca seamana Montana ta cu asa ceva.
Comment
-
Mai bine cumperi 2 anvelope noi ,fara sa te mai complici.Iti spun si de ce .....eu am o anvelopa Montana care a fost pe masina cand am cumparat-o.Anvelopa a rulat vreo 3000 de kilometri dar are ca varsta circa 6 ani,deci,nu prezinta nici o garantie......Eu doar nu ma indur sa o arunc.Last edited by ROY; 30 March 2011, 16:15.
Comment
-
Originally posted by felix. m View PostCauta ca mai sunt persoane care vand Kormoran K801 , au profile aproape identic .
Ps. Am auzit de la un vulcanizator ca cica Kormoran K801 cu care venea Loganul nu era la fel cu cel care se gasea in comert (acesta fiind mai prost)
Comment
Comment