Vreau Si Eu O Parere

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vreau Si Eu O Parere

am roata de rezerva noua(MONTANA) am folosito doar o data 7 km si vreau sa o folosesc. Poate gasesc ceva asemanator in comert sa pot face pereche si sa o pot folosi pe fata sau spate. Am inteles ca nu se mai fabrica montana de ceva timp

Si care e intrebarea ???
    In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
    sigpic

Comment

incearca la cineva care are rezerva la fel si le faci pereche .
      sigpic #

Comment

Poti incerca Kormoran ...are acelasi profil ca si Montana
        In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
        sigpic

Comment

...sau o vinzi si-ti iei altele...
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

unde gasesc pe cineva sa o cumpere si cam cat face sau cumpar dar sa fie cat mai nefolosita
            (de unde stiu ca nu iau teapa)
            Last edited by duca marius; 28 March 2011, 23:04.

Comment

Si care ar fi pretul pentru rezerva?...cred ca pe mine m-ar interesa pentru ca am o rezerva noua si as vrea sa o fac pereche. Lasati-mi un PM
              Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Nu stiu daca o dau eu caut sa cumpar vreau sa mai caut e noua poate am noroc in suceava ori la noi in oras(gura humorului).Azi ma duc sa ma interesez de cauciucuri sa vad ce gasesc
                Last edited by duca marius; 29 March 2011, 14:53.

Comment

Ori cumperi de la cineva inca o Montana, ori fa-i vant la cine are nevoie de asa ceva. Nu pune marci diferite pe aceeasi punte. Vrei sa franezi in arc de cerc? Exagerez si eu un pic.

Comment

am dat azi un telefon la service automobile campulung moldovenesc si s-ar putea sa primeasca cauciucuri Kormoran luna care vine.Poate am noroc si se potrivesc. Al meu e nou are pe el inca dunga alba

Comment

Nu se mai fabrica Kormoran K801 cu care veneau masinile echipate. Acum e Kormoran Impulser.
                      Vezi daca seamana Montana ta cu asa ceva.
                      Attached Files

Comment

Mai bine cumperi 2 anvelope noi ,fara sa te mai complici.Iti spun si de ce .....eu am o anvelopa Montana care a fost pe masina cand am cumparat-o.Anvelopa a rulat vreo 3000 de kilometri dar are ca varsta circa 6 ani,deci,nu prezinta nici o garantie......Eu doar nu ma indur sa o arunc.
                        Last edited by ROY; 30 March 2011, 16:15.

Comment

Cauta ca mai sunt persoane care vand Kormoran K801 , au profile aproape identic .

Ps. Am auzit de la un vulcanizator ca cica Kormoran K801 cu care venea Loganul nu era la fel cu cel care se gasea in comert (acesta fiind mai prost)
                          sigpic

Comment

Originally posted by felix. m View Post
                            Cauta ca mai sunt persoane care vand Kormoran K801 , au profile aproape identic .

Ps. Am auzit de la un vulcanizator ca cica Kormoran K801 cu care venea Loganul nu era la fel cu cel care se gasea in comert (acesta fiind mai prost)
                            Sa stii ca nu m ar mira sa aiba dreptate omu...

Comment

am gasit cauciuc kormoran la darex suceava au pe stok saptamana viitoare am drum la suceava daca au acelasi profiluri il cumpar al meu e nou mai are pe el inca zimturile din matrita

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google