am fost azi si la suceava si la campulung si nu am noroc nu se potriveste la profil
Vreau Si Eu O Parere
Collapse
X
-
Inceraca maine la Cumparatura! Sau incearca pe la dezmembrarile din zona ta !Mai este targ Duminica la Radauti?
Daca nu ,pune-l la vanzari si cauta sa iei 2 la fel !Repet ,eu am unul,dar are 6 ani vechime si nu prezinta niciun fel de garantie ! E posibil sa gasesti tot foarte vechi care,deasemeni,nu prezinta nicio siguranta .
O seara buna!
Comment
-
dute pe la servisuri/vulcanizari si da o bere la baieti si un numar de telefon poate intreaba cineva si ai noroc sa o dai sau sa cumperi unul si asa faci pereche . eu pe masina pe spate am un kormoran 2005 rezerva si unul din 2008 si au sa stea acolo pina cand o sa dau masina , cine le toceste pe spate .
Comment
-
@DUCA MARIUS- Tine Montana tot ca rezerva, daca nu te induri sa o arunci. Cumpara doua Motrio care sunt la pret sub Kormoran, si schimba gumele de pe fata. Sau ia 2 Debica Navigator(all-season), ca sa te pregatesti de iarna(daca nu o sa-ti iei cauciucuri de iarna). Bafta!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
Comment