Preturi ca in Occident, salarii ca in Somalia
Postati Doar Preturi Carburanti ;-)
Collapse
X
-
De cand nu am mai trecut pe la peco...de acum o luna, sper ca pretul la motorina e tot 3,8lei.
Acum am vazut pe la tv ca guvernul vrea sa mareasca pretul cu 20%... ei nu isi dau seama ca ne omoara......la ce salarii de mizerie avem majoritatea din noi.
Comment
-
sti care e problema cu mancarea in spania?acolo sunt preturi mici,intr-adevar la mancare,DAR sti cat e impozitul la masina,rca si ce taxe mai au ei...pune si asta in balanta si vezi unde iesi...si ca sa nu mai fiu consider ca pretul la carburant deja e nesimtit de mare,dar cine isi permite merge,care nu biciclete ...si asa toata lumea e disperata cu poluarea asta
Comment
-
au anuntat la tv ca o sa mareasca pretul cu 20% :-s
Comment
-
Efectiv o sa fie scumpirea cu 20% .
Explicit : scumpirea accizei cu 5% + diferenta de ~70-80 bani la cursul valutar (intre pretul stabilit pentru acciza de anul trecut si cea de anul acesta )
Din fericire am avut fondurile necesare sa fac plinul aseara , voi mai alimenta benzina cel mai probabil prin mai . Cei 10 litrii care mai erau aseara in rezervor erau de pe 26 septembrie cand am alimentat ultima data benzina .1.6 MPi Icy White
Comment
-
Originally posted by Loganu View Posto sa ajunga la anu pretu la benzina 5 lei....mesaj de prin septembrie.
ma fac nostradamus )
deci...benzina azi la mol era 4 lei in cap ..20 % din 4 lei vin 80 de bani....4,80 bani .. plus diferenta de la o statie la alta plus-minus 10 bani > 4,90 lei-4.70....
Comment
Comment