litrii aceia reprezinta cantitatea de benzina pe care o pot cumpara cu salariul respectiv...
Postati Doar Preturi Carburanti ;-)
Collapse
X
-
Originally posted by vodka View Postpai bravo ba....tu vorbesti de sf-uri deja
auzi 100...nici nu mai stiu care e pompa pt 99 si 100 de cand au inceput astia scumpirile
p.s.: aia de 95 nu-ti place?
Comment
-
Sa ii mai vad de aici incolo pe baietii care schimba de la 4000 de turatii in sus treptele de viteza!
Cat de curand o sa adopte toti mersul "batraneste" si in felul asta se mai reduce consumul si nu o sa mai ambaleze nimeni motoarele in gol la semafoare.
Vodka din cate stiu tu ai consumul cam mare si cine te-a pus sa faci remapare...fa-o stock la loc si gata se rezolva!
De exemplu azi a fost traficul lejer de la Buzesti(Iacob Felix) pana la Mall Cotroceni si apoi in Rahova si asta de la ora 16.30(plecat) pana la ora 18.30(sosit).
Deci economie la carburant datorita traficului lejer.Last edited by Ivan Marian; 19 March 2010, 21:22.
Comment
-
sa vina caldura odata sa scoatem bicicletele ,le tunarim resoftam si altele ca nu mai merge cu pretul benzinei,cum spunea un coleg mai sus adio ambalari,viteze sau chiar liniute ....sincer va spun ca in ritmul asta o sa ajungem sa tinem benzina in casa sa nu sparga masinile pentru ea
Comment
-
Originally posted by Ivan Marian View PostSa ii mai vad de aici incolo pe baietii care schimba de la 4000 de turatii in sus treptele de viteza!
Cat de curand o sa adopte toti mersul "batraneste" si in felul asta se mai reduce consumul si nu o sa mai ambaleze nimeni motoarele in gol la semafoare.
Vodka din cate stiu tu ai consumul cam mare si cine te-a pus sa faci remapare...fa-o stock la loc si gata se rezolva!
De exemplu azi a fost traficul lejer de la Buzesti(Iacob Felix) pana la Mall Cotroceni si apoi in Rahova si asta de la ora 16.30(plecat) pana la ora 18.30(sosit).
Deci economie la carburant datorita traficului lejer.
@bossake: 2.06, 2.09 (la omv dar nu mai bag de la hotii aia) si inca n-am ajuns la Crimbo. Inainte era 1.59....
Comment
Comment