sa ii trimitem si noi la pompe...funebre
Postati Doar Preturi Carburanti ;-)
Collapse
X
-
Originally posted by Octavian___32 View PostAu anuntat la TV ca in curand vor sa faca benzina 5 lei daca nu se reduc accizele...
Mai mult de 2 litri n-o sa am nevoie (ca sa-i dau foc).
Se apropie ziua Z...sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
toti ne vaitam de preturi insa vinovata e nimeni alta decat clasa politica actuala si mai ales fosta, clasa politica, atata timp cat nu avem legi clare si alea care exista sunt foarte interpretabile si aplicabile in functie de cat cum si unde se cotizeza spaga de catre respectiva firma, companie, etc. nu avem o lege clara a adaosului comercial acesta fiind de la 5 la infinit ! iar nesimtirea si hapsanitatea romanului fiind nemarginita, de asta tot cresc preturile la orice ... pardon la toate produsele de pe piata de la noi, chioar si pe timp de criza cand normal ar trebui macar sa stagneze nu mai zic sa scada asa cum se intampla in majoritatea tarilor ! o sa ajungem cat de curand paradoxul planetei, tara cu cel mai mic PIB dar cu cel mai scump nivel de trai, japonia (care e cea mai scumpa tara din ce stiu eu) o sa fie ieftina pe langa romanica noastra cea cu adaosuri de peste 100% si 3 - 7 maini de intermediari !!! RUSINE MAXIMA ASA ZISILOR AFACERISTI SI MAI ALES PETROLISTI CARE SCUMPESC CARBURANTII DUPA BUNUL LOR PLAC !logan 1,5'DCI /85cp.
Comment
-
Pretul se stabileste dupa cerere.....inseamna ca sunt bani daca ne permitem sa dam 5 lei pe litru de combustibil. Cind nu o sa se mai cumpere DELOC o sa fie nevoiti sa reduca pretul ca altfel vor disparea benzinariile.
Oiricum pina nu dispare bascosu + bobu nu o sa fie scumpiri pe banda. Jos Bascosu!!!!
Comment
Comment