Domeniul energetic si ala alimentar reprezinta baza de unde-si trag astia banii.Auzisem ca vor sa adauge o taxa la carburanti,gaze,kw..sa acopere golul de la pensii.Comerciantii de carburanti vand mai putin si pt. a tine profitu' bun ridica pretul, devine un lux sa mergi cu masina,nu sa ai masina...
Postati Doar Preturi Carburanti ;-)
Collapse
X
-
@Rick -Ai dreptate, cam asta e: statul nu se baga ca ia taxe, petrolistii tin pretul ca sa-si scoata profitul pe scaderea vanzarilor, pe cand pretul petrolului se invarte pe la 80 dolari/barilul, ca in 2008, daca nu ma insel.
Calarasi, ieri: Petrom-benzina 95- 4,81 lei/litrul, benzina 99-5,20 lei/litrul. Partener Rompetrol- efix 95-4,73 lei/litrul!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
AMINTIRI FRUMOASE:
Originally posted by bogdan_1984 View PostPetrom braila, statia gradina mare, premium 95, 3,12ron;))
Originally posted by ingerulol View PostIn Bucuresti la PETROM in sect 5 este 3.18 RON / litru Premium 95 fara plumb . Eu numai de acolo voi alimenta.
Originally posted by B 83 RMJ View Postnu stiu. m-am mirat azi sa vad ca inca nu s-a scumpit litrul la pompa desi au trecut cateva zile de la ultima scumpire. tot 3.42 la omv
Originally posted by radu2008 View PostAstia de la peco sunt in stare sa faca un litru de benzina si motorina sa sara de 5 ron ca lor atuncea le place viata cu profituri uriase si munca putina.
Comment
-
uraaaaa uraaaaa uraaaaa de maine se scumpeste iar cu +0.08
Daca ziceam ca pina la sfirsitul anului va fi 5 lei acum trebuie sa zic ca pina la sfirsitul anului va fi peste 5 lei
JOS SATANA DE BASCOSU
si oarecum o veste buna pentru cei care sunteti aproape de granitza de nord:
Comment
Comment