Efix Diesel 4.88 lei/litru la Rompetrol pe Virtutii astazi la 13:30.
Postati Doar Preturi Carburanti ;-)
Collapse
X
-
Chestia cu trecutul de 5 lei oricum este decat psihologica pentru ca si acum daca dai atentie pretului tot acelasi lucru este.. ce mi-e ca o sa fie 5.1 lei/l ce mi-e ca e 4.88 sau 4.92.
Oricum este multex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs
Comment
-
stati linistiti si mergeti cu masina.....cat mai puteti...ca o sa ajunga vreo 6lei/L ....atunci va fi un lux sa mergi cu masina.....asa ca.....Sarbatori Fericite....ca de fraieri suntem luati.Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
-
Daca aia de 95 este aproape 5 RON fara 3-4 banuti inseamna ca am ajuns rau. Si mai rau va fi de la 1 ianuarie.
Comment
-
Ma uitat azi la tv si am vazut in UK prostestul studentilor legat de marirea taxelor si .... recunosc spre surprinderea mea printul a luat bataie la demonstratie plus limuzina cu care mergea a fost atacata..... si fiti atenti aia sunt englezi cu multi ani de civilizatie inaintea noastra.
Se zicea odata ca: "romanii este prosti" si ca fac guvernantii ce vor si intradevar asa este.... pai la noi cind au fost proteste sau adunat oamenii in bucuresti.... jos bobu... jos basco si au plecat acasa linistiti cu salariile taiate mai nou si cu pensiile impozitate.
O sa se faca la noi benzina si 10 lei ca pun pareu ca nu iese nimeni sa faca o revolva.
Comment
-
Am gasit doua adrese de mail unde putem sa scriem ce ne doare legat de pretul carburantilor: hd.bluline@petrom.com
comercial@petrom.com
Comment
Comment