Postati Doar Preturi Carburanti ;-)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • In seara asta, Rompetrol Efix diesel 4,89 lei/L
    sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

    Comment


    • Chiar ca romanii esti prosti. LA greci le-am redus salariul cu 10% acum vor sa le reduca cu 11% deci ar fi 21% si uitativa si voi sa vedeti ce VIOLENTA GROZAVA A ERUP PE STRAZI.

      Pai la noi poate sa faca si 10 lei ca romanul o sa dea si ultimul ban numai sa mearga cu masina. Rusine!!!

      Comment


      • cine sa iese tata in strada,nu vezi ,ca in ziua de azi te trezesti cu frica in sun,ca pleci la servici si maine numai ai unde sa mai pleci,in loc sa scoata oameni la pensie pe la 60de ani,si sa bage tineretu la munca,tin pe bieti oameni de 70 de ani la munca,si noi tineretu nu avem locuri de munca,proasta cultura au cei de la parlament.

        Comment


        • Pai daca ar iesi mai devreme la pensie asta ar insemna sa le plateasca statul mai multi ani decat "ar trebui".Asa,daca iese lumea dupa 60 de ani poate nu mai traiesc mult si astfel scapa statul de platit bietii oameni care au platit o viata intreaga taxe.C-asa-i in tenis...
          In privinta iesirii in strada,nu avem sange in instalatie.E mai comod la tastatura,televizor sau dupa perdea.
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

          Comment


          • Daca eu as fi bobo nu as mai da pensii la babalici, vorbesc serios. I-as scoate frumos pe toti la pensie la 75 adika ar muri la serivi si in felul acesta nu ar mai trebuie marite taxele la benzina, reduse salariile, marit tva-ul etc. etc...

            Comment


            • bine ca nu esti ! poate cand ajungi si tu babalac se gaseste un destept sa te tina la munca pana mori. dc mai scumpesc astia carburantii , si sigur o vor face , nu se va intampla absolut nimic. nu ai cum sa nu mergi cu masina . mai rau e ca se scumpesc toate pornind de la carburanti.

              Comment


              • in grecia.....dupa cum se vede in filmuletul de mai sus postat de colegul nostru.......s-au luat masuri imediate...dar pe ei ii intereseaza...ei vor o viata decenta....ei vor liniste...noi....suntem calcati in picioare de un guvern de inculti si de nesimtiti.si noua ne place.Felicitari Romani !!
                Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

                Comment


                • Originally posted by usr1 View Post
                  Daca eu as fi bobo nu as mai da pensii la babalici, vorbesc serios. I-as scoate frumos pe toti la pensie la 75 adika ar muri la serivi si in felul acesta nu ar mai trebuie marite taxele la benzina, reduse salariile, marit tva-ul etc. etc...
                  "Bravo" dom'le. Pensionarii erau problema in rest e totul roz
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

                  Comment


                  • Originally posted by usr1 View Post
                    Daca eu as fi bobo nu as mai da pensii la babalici, vorbesc serios. I-as scoate frumos pe toti la pensie la 75 adika ar muri la serivi si in felul acesta nu ar mai trebuie marite taxele la benzina, reduse salariile, marit tva-ul etc. etc...
                    Man, mai bine nu dai tu o lege sa ne impuste inainte cu o zi de a iesi la pensie? Scapi sigur de plata pensiilor. Tare parerea, iti doresc sanatate sa poti munci pana la 80 de ani. Dar sa te dea fara angajatorul pe la 72 de ani, sa vad cine te angajeaza, asa tanar si in putere.

                    On: Aseara, Petrom Tutora Iasi-benzol de 95-4,92 /l.
                    Si cand ma gandeam ca prin martie nu credeam in dimineata cand am vazut la stiri ca benzina de 98 sarise de 5 lei. Am crezut cand am ajuns la benzinarie.

                    Comment


                    • Originally posted by JmEk View Post
                      in grecia.....dupa cum se vede in filmuletul de mai sus postat de colegul nostru.......s-au luat masuri imediate...dar pe ei ii intereseaza...ei vor o viata decenta....ei vor liniste...noi....suntem calcati in picioare de un guvern de inculti si de nesimtiti.si noua ne place.Felicitari Romani !!
                      Jmek tu nu vezi ca in romania s-a luat cea mai dura masura de taiere a salariilor din toata europa cu 25% si ce s-a facut? Mai nimic au venit sindicatele, a aparut ponta cu tot felul de lozinci importiva lui Basescu cu "draku", "lasa ca te dam noi jos" si salariile tot sau taiat de unde rezulta ca "romanii este prosti"!

                      Pai i-a sa se fi taiat salariile cu 25 % din prima in grecia... pai va spun sigur ca acolo era linsat primul ministru.

                      Poate sa se faca benzina si 10l litru ca pun si pare ca romanii vor sta la coada ca sa cumpere.

                      @dark nu-i normal ca babalicii sa aiba pensii pe spirarea mea care muncesc 40 de ore pe saptamina si platesc cas de 2 ori ca ei sa mearga in fiecare zi la medicul de familie si sa ia rete compensate. Babalicii pentru pensia care o primesc ar trebui sa desfasoare activitati de curatat parcurile de maturat strazile de prin canii comunitari... etc.... si sa plateasca impozit si cas pentru pensie ca orice contribuabil.

                      Comment


                      • Originally posted by usr1 View Post
                        ... I-as scoate frumos pe toti la pensie la 75 adika ar muri la serivi si in felul acesta ...etc. etc...

                        ...eu sper sa te urci intr-un taxi condus de un mos de 75 de ani care va muri in timp ce conduce...etc.etc...
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

                        Comment


                        • O sa devina un lux si calatoria cu taxiul daca pretul se face 5.6 l de la 1 ianuarie. In mai putin de 2 ani pretul benzinei s-a dublat de la 3 lei la 6 lei. Totul are o limita deja prevad falimentul companiilor petroliere ca o fi ei prosti romanii dar daca nu o sa mai aiba bani sa mai cumpere benzina..........

                          Comment


                          • Alimentat azi la Petrom benzina 95. 4.96 lei

                            Comment


                            • Poate ai uitat dar acesti pensionari au platit si ei la randul lor impozite. De ce sa mai plateasca inca o data???? Mi se pare ca esti .......
                              Last edited by irinell24; 16 December 2010, 15:36.

                              Comment


                              • @usr1: pensionarii aia sunt oameni care au decartat la asigurarile sociale, taxe, impozite, s.a.m.d. Nu e vina lor ca o adunatura de incompetenti si zdrente ordinare numita STAT, face rapt din banul public si este marioneta intereselor globale.
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google