If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
. Se vorbise pe aici pe forum sa nu mai bagam benzina de la Omv-Petrom dar majoritatea tot de acolo baga,e mereu aglomerat la Petrom.Eu am bagat sambata la Calarasi, de la Lukoil cu 5,09 ,la Petrom era 5,14,inseamna ca acum e 5,23
Mai bagati voi mult benzina de la petrom ca o sa bagati cu 7 lei la vara. In ritmul asta o sa mergem mai putin cu masinile sau deloc si bobu nu o sa mai aiba la ce scumpi bnezina.
Eu zi ca ar trebui un protest de amploare ca sa fortam guvernul sa renunte la toate supra taxele pe care l-ea introdus in carburanti.
Ginditi-va un pic ca prin 2008 barilul era 140 USD si pe la noi benzina nu trecea de 4.2 lei; apoi a urmat prabusirea barilului sub 100 USD si a urmat o perioada de vis cind benzina e sub 3 lei iar acum cind barilul e la 106 USD benzina e 5.3lei deci putem striga cu tarie jos bascosu jos cu suprataxele
Trebui sa luam atitudine.Asta e singura sansa sa nu mai alimenteze nimeni de la Petrom si Omv.Daca in Franta s-a putut cu shell trebuie sa se poata si la noi.
Asadar oameni buni NU alimentati de la Petrom si Omv.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment