If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cum merg treburile in Romania imi e teama sa nu se ajunga la dilema existentiala a posesorilor de masini.Am un litru de alcool,sa il beau sau sa il pun in rezervor.Mai bine il beau da-l dracu
Last edited by john Q; 25 April 2012, 14:43.
Reason: Automerged Doublepost
Aia de le au cu alcoolu, vor bea masinile
Vom ajunge sa folosim masina doar la cumparaturi si in concedii sau prin vizite in alte orase. In orele de varf vor mai fi doar masinile de pe la firme si aia de-au bani de dat pe benzina sa stea in trafic.
cine stie cat e l de motorina la Petrom? sortimentul eurodiesel 5,eu ma gandesc serios la bicicleta masina doar pentru drumuri la bunici si un concediu poate?! a fost un lux....... va fi un lux..eu cred asta si daca va fi si va fi 10ron/ nu e problema, masini tot o sa circule prin Romanica si culmea tot mai multe
Vrei senzatii tari?Amesteca benzina cu kerosen.Am facut asta odata la masina lui taica-miu,o dacie 1300.Mergea de ziceai ca e posedata iar cand am incercat sa opresc motorul culmea nu mai vroia sa se opreasca.Gazeificarea lemnului da este un concept valabil,am vazut odata la o emisiune pe unul care transformase motorul unei camionete sa mearga cu lemne,un din asta pregatit pentru apocalipsa.
Vrei senzatii tari?Amesteca benzina cu kerosen.Am facut asta odata la masina lui taica-miu,o dacie 1300.Mergea de ziceai ca e posedata iar cand am incercat sa opresc motorul culmea nu mai vroia sa se opreasca.Gazeificarea lemnului da este un concept valabil,am vazut odata la o emisiune pe unul care transformase motorul unei camionete sa mearga cu lemne,un din asta pregatit pentru apocalipsa.
Dupa aia ai schimbat garnitura de chiuloasa, nu?
Am vazut si eu reportajul cu Apocalipsa. Cea mai potrivita e o camioneta de-aia americana, ca are loc mult pentru cazane. Masina cu gazeificare lemn
Aici discutam despre preturi si cauzele malefice care duc la preturile astea. Din punctul meu de vedere ar fi un subiect fara farmec daca am posta doar 6 lei la staia x, altul 6.01 lei la statia y.
un titlu demn de ziaristii nostri demni de mila.
acela in mod sigur face parte din populatia minoritara (inlocuitoare) si mai mult ca sigur in fiecare zi sfideaza conducatorii auto in felul acesta.
eu sunt dintre cei care sunt pentru interzicerea accesului pe orice strada sau straduta a acestor animale. de multe ori am vazut astfel de "soferi" care nu respectau culoarea semaforului sau care de pe banda I virau la stanga sau de pe II la dreapta. si am mai vazut si cai scapati de sub control care s-au urcat pe masinile de langa ei cu tot cu carute.
din punctul meu de vedere pare si minor asa ca oricum nu ar fi condus (asta asa sa nu se mai spuna ca pretul combustibilului l-a facut sa recurga la acest gest)
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment