in cazul asta scade pretul benzinei si creste gazu
Postati Doar Preturi Carburanti ;-)
Collapse
X
-
-
sal
eu nu am camara si in portbagaj am asa un geamantan si lada frigorifica asa ca e utila, cand o sa mergem cu masina? la urgente dar gandind ca un rca pe 12 luni ii aprox 300ron, rovigneta 130ron o revizie aprox 200 ron plus carburanti nu i rau.... o sa mergem dupa posibilitati la sarbatori legale
Comment
-
Originally posted by TM-00-000 View PostDe masinile electrice vad ca nu se mai zice nimic. Sa speram ca totusi vom scapa de benzina si motorina pentru totdeauna.
Comment
-
de la anu RCA o sa fie mai mult de 300 de ronsigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
Ar trebui sa faca astia RCA valabil pe 1 zi, 7 zile si 1 luna. Daca tot creste pretul carburantilor macar sa nu mai platim asigurari, rovignete si impozite un an intreg ca sa mergem de 3-4 ori pe luna la cumparaturi si 1-2 ori pe an in concedii.
Comment
-
Ca sa nu mai spunem cate zile ti-ar lua un drum pana la mare, avand in vedere ca o masina electrica se incarca complet in vreo 8 ore.........
Masinile electrice nu sunt inca o solutie viabila.
Mai exista cele cu hidrogen si probabil mai sunt solutii, dar interesele companiilor petroliere nu le lasa sa ajunga la publicul larg deocamdata.....
Comment
-
Originally posted by bad_hrc View PostAr trebui sa faca astia RCA valabil pe 1 zi, 7 zile si 1 luna. Daca tot creste pretul carburantilor macar sa nu mai platim asigurari, rovignete si impozite un an intreg ca sa mergem de 3-4 ori pe luna la cumparaturi si 1-2 ori pe an in concedii.
Impozitul se plateste pentru detinerea bunului, nu pentru cat circuli.
Asigurare ai de : 6 luni, 12 luni.
Ai alternativa transportului in comun, masina in Romania e un lux.
Inainte de '89, pe cand eram copil, pentru a merge undeva ai aveai alternativa unor autobuze arhipline sau a unor trenuri la fel de pline de navetisti. Masinile stateau, atat cate erau, in parcare, din lipsa de benzina.
Acum puteti alimenta oricat, functie de buget bineinteles, si va vaicariti ca niste babe, dar strazile gem de masini.
Celor de 20 de ani, le-as oferi un an experienta in comunism si s-ar linisti rapid.
Petrom CO95- 6,10 leiLast edited by mr.K; 13 October 2012, 18:19.
Comment
Comment