la fel cum s-a ieftinit, asa se va scumpi, cate putin in fiecare saptamana
Postati Doar Preturi Carburanti ;-)
Collapse
X
-
am fost aseara sa bag niste motorina de la petrom. mirare mare. pe langa coada nemaivazuta de 14 ani, am aflat cu stupoare ca motorina euro 5 (3.07 parca, aia mai ieftina) nu mai era, se terminase deja stocul, asa ca am bagat din aia mai scumpa super mega top euro 5 care era vreo 3.20. sunt curios mai tarziu cam care o sa fie pretul. deci astia de la petrom au avut euro 5 de ieri bagata deja in rezervoare, numai ca pana am ajuns eu au si terminat-o. accizele astea.Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer
Comment
-
Asa e de fiecare data la petrom coada ca i cel mai ieftin carburant de pe piata noastra si cel mai bun oameni cand au auzit de scumpire au fost sa alimenteze ca se cunoaste la un plin si cati va bani in plus asa afost si in 30 cand am alimentat si eu o coada de dadea afara din peco.
Comment
-
E smecherie si cu peco-urile indiferent daca sunt PETRom sau altceva . Gen - pompa in revizie la benzina 95 , dar daca vreti avem 7 pompe cu benzina 99+ . Normal ca vor s-o vanda p-aia mai scumpa . La fel si cu motorina despre care vb sunt sceptic in privinta faptului ca s-a terminat Sper sa nu se scumpeasca mult carburantii cu E5 asta1.6 MPi Icy White
Comment
-
Originally posted by bogdan_1984 View Postcozi mari la benzinariile petrom (cele ieftine) ca pe vremea lui nea 'Laie. am bagat doar de 100 ron ~ 35 Lniciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
Comment