If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
stiu dar atunci lam lasat pe acel angajat sa-mi puna benzina
si nici nu stiam ca dauneaza masinii daca alimentezi peste nivel
acum nu mai las pompa nimanui
Benzina de 95 fara pb de la petrom 3.38 lei/l pana unde au de gand sa o scumpeasca cand barilul de petrol este destul de scazut astia sunt niste hoti la puscarie cu ei ca ne **** tara si noi nu putem face nimica mi rusine ca sunt nascut in romania.
Benzina de 95 fara pb de la petrom 3.38 lei/l pana unde au de gand sa o scumpeasca cand barilul de petrol este destul de scazut astia sunt niste hoti la puscarie cu ei ca ne futa tara si noi nu putem face nimica mi rusine ca sunt nascut in romania.
Ce sa faca ei...?
Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
E greu.Romanul e prea comod in ziua de astazi.Asta-i adevarul.
Corect,prefera sa stea cu salarii de mizerie(din care faci foamea la propriu),prefera sa plateasca combustibili la preturi de neimaginat(ei cred ca daca in europa litrul de benzina e 1,20 euro asa ar trebui si in romania sa fie...dar ei uita ca romanul de rand 70% din ei nu au salariu 1000euro/luna ci poate undeva la 300 euro e media...poate si mai putin de atat).
Este interesant si avansul luat de celelalte companii in raport cu Petrom. De ex:
- petrom 95/99 = 3.25/3.58
- petromv 95/100 = 3.35/3.98
- omv 95/100 = 3.42/4.05
- lukoil 95/98 = 3.35/3.92
P.S.: preturi de referinta luate de pe site-urile companiilor. mol, rompetrol si agip nu isi afiseaza preturile pe site ceea ce din pct meu de vedere reprezinte neseriozitate. In cazul petrom, probabil si omv sau lukoil, la pompa pretul nu poate fi mai mare decat cu max 5% din pretul de referinta.
Acu vreo ora juma', la MOL Constanta, am pus benzina de 95 cu 3,45 lei/litru cea de 98 am observat era 3,96 lei/litru. Imi aduc aminte cu nostalgie cand prin decembrie puneam cu ~2,70 lei pe litru... ce vremuri
Pretul barilului de petrol scade , iar la noi creste pretul la benzina ???
Cursul de schimb leu / euro creste , iar creste pretul la benzina !!!
Cand scade pretul barilului de petrol la noi scade foarte greu pretul la benzina !!
MOTTO :
Nu furati , caci guvernul uraste concurenta !!!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment