am semnat si eu petitia
Postati Doar Preturi Carburanti ;-)
Collapse
X
-
Pot sa spun ca sunt mai multumit pe benzina acasa am un logan benzina 1.4 personal care mananca cam 9-10% in oras si masina de servici un logan diesel care ia cam 8% ......asa ca mare diferenta nu este daca tinem si cont de pretul benzinei si motorinii ......sa nu mai pun si performantele pe benzina
Comment
-
3.62 RON/litru motorina Sprint Diesel ieri la Omv pe Timisoara
A fost dragut cat au scazut preturile dar acum se pare ca usor usor o iau pe acelasi traseu dinainte, si anume sus sus suus.ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs
Comment
-
STIRE BOMBA!!!DE MAINE ROMPETROL IEFTINESTE BENZINA CU 8 BANI PE LITRU SI MOTORINA CU 11-12 BANI PE LITRU!!!
nu stiu daca si alte benzinarii o sa scada preturile, rompetrol a fost dat ca exemplu.
.sursa: Mix2TV BrasovDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
si cat va costa la pompa la rompetrol?Maine plec la Timisoara, si macar sa stiu......
Comment
-
cu 8 bani mai putin decat azi. nu stiu fratica...citeste si tu posturile anterioare pe aici ca a pus lumea preturi. nu s-au mai modificat de o sapt.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Originally posted by bogdan_1984 View Postpostul lui flavio dateaza de pe data de 17 februarieDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
In luna iulie 2008, barilul de petrol costa $147, litrul de banzina 4 ron iar dolarul era 2,26 ron. In luna februarie 2009, barilul de petrol costa $40 iar dolarul este 3,3 ron.
TRAGETI VOI CONCLUZIILE ... daca cititi tot articolul de pe www.gazonline.ro o sa vedeti ce inseamna japca pe fata1.6 MPi Icy White
Comment
-
Originally posted by Dagutu View PostPot sa spun ca sunt mai multumit pe benzina acasa am un logan benzina 1.4 personal care mananca cam 9-10% in oras si masina de servici un logan diesel care ia cam 8% ......asa ca mare diferenta nu este daca tinem si cont de pretul benzinei si motorinii ......sa nu mai pun si performantele pe benzina
ps: rog a se muta la diesel vs.benzina vs.gaz!Last edited by huzzy1981; 21 February 2009, 12:59.1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
Comment