iar scumpesc? cat au anuntat ca se face benzina?
Postati Doar Preturi Carburanti ;-)
Collapse
X
-
Salut.Eu am alimentat de la petromV ieri cu 3.60 lei./benzina de 95.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Eu deja am umflat rotile la bicicleta...trebuie sa-i mai reglez schimbatorul de viteze si gata...poate sa faca benzina si 10 lei / litru ))..mai nasol e ca se scumpesc si alte produse, transport, etcIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Eu cand am zis ca sunt HOTI toata lumea "a sarit" la gatul meu Dar avand in vedere ca si in Ucraina , Rusia nu mai zic , Bulgaria , Iugoslavia , e mult mai ieftina benzina decat la noi . Cu un procent destul de mare (si pare deranjant gen 3.5 LEI la noi , la ei cu 1.2 , 1.3 mai putin / litru x 40 - 45 litrii nu mai zic .
Sau SUA care inca nu foloseste TITEI de pe teritoriul propriu au 46c/galon . Galon = ~ 4 litrii . 46centi = 1.6 lei )))) hehehe ... mai ziceti ceva acum1.6 MPi Icy White
Comment
-
Sa vedeti voi in campanie electorala ce o sa fie numai promisiuni la noi se poate sa fie cel mai scump trai dar si cel mai mic venit sa fim si noi deosebiti caca stateam pe granita nu mai cumparam produse romanesti mergeam la vecini ca la noi nu se mai poate hotilor,banditilor,excrocilor ,parsivilor,nenorocitilor,mincinosilor,teroristilo r,hulihanilor,nesimtitilor,ptefacutilor ca numai mintiti poporu si el crede ca este prost dc nu iasa lumea in strada ca am strans cureaua de mu mai avem unde?
Comment
-
Salut.Vom vedea cu cit ne fura!!!!!!!!!
Oricum pretul platit pe litru de benzina e EXAGERAT DE MARE.Iar ca si CALITATE......Nu mai are rost sa vorbesc.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
3.5l............pai eu am bagat zilele trecute le petromV cu 3.6 lei /l benzina de 95.
Cred ca nu esti corect informat.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by vali007 View PostNu stiu daca ai observat, dar la Petrom (nu PetromV) toate tipurile de carburant sunt mai ieftine cu cel putin 0.1 lei.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment