Postati Doar Preturi Carburanti ;-)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Tot mai putina benzina intara in masina de aceeasi bani grav de tot am alimentat de la petrom cu 3,82 cand alimentez iarasi parca vad ca este alt pret!

    Comment


    • Rompetrol iar a scumpit benzina cu 7 bani si motorina cu 5 bani
      Efix 95 3,97 lei /l
      Alto 101 - 4,58 L
      Efix Diesel 3,77 lei / l
      Alto 55 diesel 4,06 lei pe litru.


      Ce sa mai comentam ? tara care se duce rau de rapa....profita ca lumea pleaca in concedii si scumpesc si ei..ca de saracesc

      Comment


      • Aaaa, bun ca Efix 95 nu s-a facut 4 lei!!! La 3,97 lei/litru sa tot cumperi. Bip si la naiba!

        Comment


        • peste 2 -3 zile va sari de 4 lei...ca de ...E ROMANIA TARA TUTUROR POSIBILITATILOR

          Comment


          • Uite cum se spala japca si se inchide gura prostilor:

            "... Toţi cei care vor alimenta, cu minim 30 de litri, la una din benzinăriile Petrom între 15 iunie şi 15 septembrie vor participa la trageri la sorţi zilnice la care pot câştiga un plin* sau chiar carburant pe viaţă**. ..."

            Aaaaaa, pai cum sa mai scada pretul, acum cand cererea va "exploda"?

            Comment


            • carburant pe viata, ce frumos suna...
              ce conditii implica? pt ca sunt stelutele alea...
              sigpic

              Comment


              • daca as castiga carburant pe viata as sta toata ziua la benzinarie.....cred ca fac zecii de mii de km......banuiesc ca sunt niste conditii.....4-5plinuri pe luna.... care oricum ar fi suuuuper!
                Intalniri Logan Club Constanta:
                In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
                Ptr detalii : 0723.955.045

                Comment


                • Carburant pe viata ?? In your dreams cum zice romanul . Si daca ar fi asa, s-ar da la 2-3 si restul baga ca nebunii numai ca sa castige si ei. "Nu e prosti baietii " Cred ca ma duc sa imi caut bicicleta sau o iau pe jos mai fac miscare.

                  Comment


                  • haideti mai baieti sa alimentam, pana castigam, cu minim 30 litri
                    sigpic

                    Comment


                    • Asa ne inchid gura eu abia astept sa treaca si de 5 lei ca in acel moment nu o sa mai alimentez!

                      Comment


                      • la 5 lei vand masina )))) da-ti peste gura.....
                        Intalniri Logan Club Constanta:
                        In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
                        Ptr detalii : 0723.955.045

                        Comment


                        • MARLANIA PETROM
                          Extras din regulament
                          Dupa desemnarea castigatorului, acesta va fi informat prin SMS si contactat telefonic de catre un reprezentant al Organizatorului, in maxim 3 zile lucratoare de la desemnare, pentru identificare si validare si pentru a i se comunica modalitatea prin care va intra in posesia premiului.
                          In situatia in care castigatorul nu poate fi contactat timp de 3 zile lucratoare de la data desemnarii, din motive independente de Organizator si nici nu suna la linia de telefon dedicata campaniei in acelasi termen de 3 zile lucratoare de la data desemnarii pentru a-si revendica premiul castigat, acesta va fi decazut din drepturi iar premiul va ramane in posesia Organizatorului.

                          Atat participantii care aleg sa trimita codul unic alfanumeric de pe talonul razuibil prin intermediul SMS-ului cat si participantii care aleg sa trimita codul alfanumeric de pe talonul razuibil, prin intermediul site-ului www.petrom.com care au castigat unul dintre premiile zilnice ale campaniei promotionale vor fi informati prin SMS despre acest lucru.
                          SMS-ul de anuntare a castigatorului unui premiu zilnic va fi trimis imediat dupa tragerea la sorti in urma careia a fost desemnat respectivul cod castigator.
                          Odata desemnat castigator, un cod unic alfanumeric utilizat la inscrierea in Campanie devine invalid, nemaiputand fi folosit pentru o participare ulterioara.

                          Dupa validarea telefonica a castigatorilor, acestia vor trimite prin fax, la numarul 021.308.09.92, in termen de 3 zile lucratoare de la data validarii telefonice, o copie a talonului razuibil care contine codul unic alfanumeric castigator impreuna cu copia bonului fiscal care dovedeste achizitionarea de combustibil ( detaliat la sectiunea 5 „MARCILE PARTICIPANTE LA CAMPANIA PROMOTIONALA”).
                          In cazul in care un castigator validat telefonic nu va trimite pe fax in termen de 3 zile lucratoare de la data validarii telefonice, copia talonului razuibil care contine codul unic alfanumeric castigator impreuna cu copia bonului fiscal care dovedeste achizitionarea de combustibil ( detaliat la sectiunea 5 „MARCILE PARTICIPANTE LA CAMPANIA PROMOTIONALA”), acesta va fi decazut din drepturi, iar premiul va ramane in posesia Organizatorului.

                          Premiile zilnice vor fi livrate prin intermediul Postei Romane prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire in termen de 10 ( zece ) zile lucratoare de la data primirii pe fax a copiei dupa talonul razuibil si a copiei dupa bonul fiscal, mentionate mai sus. Livrarea premiilor zilnice se va efectua cu respectarea prevederilor legale in vigoare si a reglementarilor Postei Romane aferente documentelor cu valoare. Organizatorul nu-si asuma nicio raspundere in privinta acestor premii zilnice dupa ce acestea au fost inmanate Oficiului Postal in cauza.

                          In situatia in care reprezentantul Postei Romane nu reuseste sa il gaseasca pe castigator la adresa declarata (la validarea telefonica) pentru a-i inmana premiul, castigatorului i se va lasa in casuta postala un aviz prin care este invitat la oficiul postal sa-si ridice premiul, in termen de 10 zile de la data avizarii.
                          Eventualele contestaţii in ceea ce priveste nelivrarea premiilor in termenele agreate vor putea fi formulate până la data de 29 septembrie 2009 la linia dedicata campaniei promotionale 021.308.09.93.



                          Buuuunnnn. Ce inteleg eu de aici??
                          ca, daca am castigat, si ma anunta ca e asa, trebuie sa ma dau peste cap sa fac rost de un fax unde sa trimit copiile dupa talon si bon fiscal.
                          deci, eu daca plec la munte 10 zile cu cortul, fac un plin inainte sa plec, trebuie sa stau 3 zile cu ochii pe telefon ca pe butelie, ca poate voi castiga. si daca cumva sunt pe munte si castig, trebuie sa fac pe draku in patru sa ma intorc in cel mai apropiat oras sa gasesc un fax. Si cireasa de pe tort, ei trimit banii prin posta romana si nu-si asuma nicio responsabilitate daca banii nu ajung.
                          CONCLUZIE
                          Romani, nu plecati in vacanta in zone fara semnal si nu stati mai mult de 3 zile. Sa nu cumva sa parasiti tara. Sa cautati in permanenta locuri dotate cu internet, posta romana si fax. in cazul in care ati castigat sa mergeti la posta in fiecare zi sa intrebati daca au venit banii, ca nu cumva sa se rataceasca avizul poostal si sa se intoarca banii inapoi la ei.

                          ma gandesc daca un om de la tara sau pensionar, care a facut si el o alimentare de 150 ron cand pleaca in statiune cu babuta lui, intelege ceva din promotia asta???? noi, cei mai tineri poate ii dam de capat, dar ce se fac oamenii mai in varsta care nu cunosc tehnologia sau un sofer de cursa lunga care e mereu pe drumuri. imi imaginez cate premii nu se vor ridica.

                          dar cu siguranta e o magarie sa atraga lumea la pompa, fara sa cunoasca reguluile promotiei, ca romanul ca de obicei fuge ca nebunul dupa promotii si bani moka, dar fara sa se uite cu atentie la regula jocului.
                          sigpic

                          Comment


                          • Pe langa faptul ca au benzina ca naiba mai fac si pe prostii.

                            Comment


                            • Efix 95 de la Rompetrol la 3,85 lei/litrul, ieri! Azi e posibil sa fi crescut pretul. Cat priveste "concursul" expus mai sus, e ca bulinele alea pe care le dadea Patriciu anul trecut, daca luai nu stiu cate tone de benzina/motorina, iti dadea un tricou...
                              LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

                              Comment


                              • cu durere 3.78 efix diesel rompetrol. mare hotii
                                sigpic

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google