fratilor cred ca trebuie sa ne dam pe biciclete ca e mai sanatos si mai ieftin....mai ieftiniti si voi carburantii mai oamenilor ca o luam razna altfel.......
Postati Doar Preturi Carburanti ;-)
Collapse
X
-
E hotie legala ceea ce fac guvernantii cu pretul benzinei ; pretul real este undeva sub jumatate din pretul de la pompa , iar restul sunt taxe ......
Cineva spunea acum cativa ani " sa traiti bine " !!!! C H I A R C R E D E A T I !!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
E de anul trecut, dar...ca idee...
Comment
-
Originally posted by alin2009 View PostAtat timp ca lumea alimenteaza chiar si in conditiile in care ei scumpesc preturile,nu vad de ce i-ar interesa sa le micsoreze.
Nu asta-i problema (desi, intr-adevar pretul se formeaza in mod liber prin cerere si oferta), "ingineria" e in alta parte: se stie ca Petrom "dicteaza" preturile la carburanti, ori cand Petrom modifica pretul, asa-zisa concurenta, se aliniaza la "standarde" - mie asta-mi miroase a cartel, ori politica UE in domeniul concurentei nu accepta practicile monopoliste (chiar daca nu avem un monopol in adevaratul sens al cuvantului, dar o intelegere cu caracter monopolist de tip cartel avem in Romania). Aici ar trebui sa se sesizeze Consiliul Concurentei.
Comment
-
Salut.Azi am alimentat de la petromV mioveni,omvcarrera 95/3.93/litru.
Mult,frate mult.........dar de traim in Romania......
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment