Lovituri In Usi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lovituri In Usi

Deja mor de nervi cand dupa fiecare spalare ma uit pe la masina si vad ca a mai aparut cate o lovitura de usa de la idiotii care nu stiu cum sa deschida usile.
    Asi am crezut ca turb de nervi la spalatorie cand au inceput baietii sa stearga masina si eu dupa ei sa verific ce a mai aparut si am inceput asa, 1 bucata lovitura in dunga liniei usi dreapta fata, 2 bucati lovituri pe aripa dreapta spate (cauzate de aceeasi usa) chiar sub usa spate pe arcada spre usita de la rezervor, apoi a urmat picatura care a umplut paharul pe masca din fata sub sigla vopseaua zgariata si in ambele parti la o distanta de aprox. 10cm.
    Vreun idiot care nu a avut loc in parcare sau nu stie la ce foloseste pedala din mijloc.
    Am zis ca de vad pe cineva ca imi loveste masina cu usa sau intra in ea in parcare ma apuc si il bat pina ma plictisesc, ma opresc si fumej o tigara si apoi inca o serie dupa care il las inpace.

Problema asta apare la logan deoarece tabla este extraordinar de subtire.... daca iti lasi masina intr-o parcare in care tot ghiorlanul parcheaza linga tine si deschide portiera ca tantalaul e clar..... ca sa nu mai ai neplaceri incearca si parcheaza pe o strada cu sens unic sau intr-un loc mai ferit.

Iar in parcare la supermarket parcheza masina undeva mai izolat ca altfel o sa o gasesti plina de lovituri.

Iar cind e prea"ciuruita" pe portiere schimbale.......

Comment

Cunosc fenomenul ..am fost la un pas sa-l iau la bataie pe unul cand cu cine in masina a dat cu usa ca taranul(Usa deschisa la maxim) adaugand prima infundatura ...
      Eu ii feresc pe altii ca aceia sa nu te fereasca pe tine !

N-ai ce sa la faci..Asemenea celui de mai sus parcheaz-o mai ferit !!

Comment

problema asta o am si eu din cauza dobitocilor care nu stiu sa deschida o usa ! oare o solutie pt eliminarea acestor infundaturi nu exista?
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Exista 2 solutii.

1. La supermarket parcheaza pe 2 locuri chiar in mijloc. Astfel vei avea distanta suficienta stanga dreapta fata de cei care deschid usile neatent.

2. Garaj. Niciodata nu vei putea tine masina impecabila in fata blocului. Ori garaj ori macar o prelata pentru cei obsedati de ciobiturile de pe vopseaua masinii

P.S. Masina e doar un fier in slujba omului. Nu merita nervii pentru orice chestie minora.
          P.S.2. Aveam un prieten care era obsedat ca o pasarica venea in fiecare zi si isi facea nevoile pe oglinzile retrovizoare. La un moment dat omul a inceput sa puna cate o punga pe oglinzile retrovizoare atunci cand parca masina si astfel a scapat de nervi. Deci, solutii exista
          Last edited by stolniceanulucian; 5 April 2011, 20:57.
          Logan GPL 1.4

Comment

eu ma refeream la o solutie pt indepartarea acestor indoituri !
            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Off:Solutie la solutia nr.1 a lui stolniceanulucian : D
              Parcarea pe doua locuri, o meserie riscanta!

On:Ca solutii,eventual sa dam fetele de usi jos si sa incercam sa indreptam din interior indoiturile,ca nu cred ca ar fi mai amuzant sa umblam cu borcanul de chit dupa noi si dupa un numar de lovituri sa chiuim indoiturile si sa vopsim usile(scump,domnule scump).
              Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
              My ride

Comment

Aceeasi problema este si la mine si faza cu parcatul in alt loc nu prea tine la mine in cartier, mai ales ca am loc platit la ADP.

Ideea este ca langa blocul meu este o sectie de buletine si vecinul meu nu tine masina parcata pe locul lui care este si platit, si toata ziua este mare vanzoleala in parcare.

Nu am cuvinte sa descriu ce infundaturi am pe partea stanga (aripa spate si usa spate), dar nici nu pun masina invers ca atunci ma trezesc cu indoituri diametral opuse fata de cele existente deja.

Recunosc ca am bagat destul de grav cheia intr-un WV Beatle galben a carui urma de vopsea a fost gasita pe usa mea.Am calculat raza si inaltimea pe care s-a deschis usa si el a fost faptasul.

Nu m-am putut abtine
                real power..... diesel power by

Comment

O solutie tehnica pentru infundaturi la logan cred ca ar fi niste bandouri mai mari ca sa opreasca portierele la timp.

Comment

Yo ma gandeam intr un timp la niste bandouri de MCV. La prima vedere se pare ca ar merge adaptate pe berlina...
                    Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.

Comment

Faza ii ca la mine se intampla in parcarea din fata blocului unde este o nebunie totala, la supermarket cand merg parchez de obicei in partea opusa fata de magazin unde pe 50 locuri sunt maxim 5 masini.
                      Cred ca o sa imi iau un BBgun de putere mare si ma pun la panda cand vad o masina suspecta parcat linga masina mea si ma apuc de tras in idioti.
                      Si totusi daca as prinde pe unu ce mama de bataie ii dau de se kk pe el.

Comment

Eu am gasit usa lovita in parcare la carfur ,desi parcasem in fundul curtii si erau vreo 3 locuri libere in stanga si in dreapta mea.Dar desi avea toata zona libera un cretin s-a gandit sa parcheze langa mine si a deschis usa cu atata sete incat mi-a julit bandoul si a indoit usa pe nervura.deci pana la urma cum ti-e norocul.M-am enervat,m-am calmat,ma enervez iar si tot asa..ca sa nu mai zic de faptul ca la 2 zile dupa ce am luat masina noua ,am gasit-o in parcare cu bara spate zgariata..asta e...nu tre sa punem la suflet.
                        MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

sustin ideea colegului ca depinde si de noroc
                          eu unul nu prea am avut necazuri cu urme de usi deschise, dar in schimb am suferit un soc chiar in primele 3 luni dupa ce am luat masina cand a prins-o o grindina serioasa si astfel mi-au ramas mici infundaturi cam pe toata masina
                          din fericire nici acum dupa 6 ani nu a sarit vopseaua si nu a ruginit tabla deloc
                          dar ganditi-va cam cum m-am simtit eu atunci cand sufeream de "sindromul de masina noua" si am vazut-o toata ciuruita
                          adevarul e ca experienta asta m-a si intarit: acum nu o mai iau razna la cea mai mica zgarietura noua pe care o observ

Comment

Originally posted by Dany_DNY View Post
                            eu ma refeream la o solutie pt indepartarea acestor indoituri !
                            Am aplicat eu o solutie, ca nu se mai putea, portiera soferului cel putin era infundata pe linie, cred ca se sprijinise unul cu pumnul in ea.
                            Solutia este: CASCO.

Acum am 3 portiere noi noute, indreptate si revopsite.

Si o aripa atinsa in parcare la supermarket.
                            Si capota portbagaj atinsa de cineva cu vreun bagaj un pic mai greu prin parcare.
                            Si capota motor aranjata de ceva purtat de furtuna de acum 2 luni.

Nu stiu daca astia de la asigurari vor sa ma mai vada.

Acum: vrea cineva sa cumpere o masina ca noua?

Tabla din portiere e prea subtire, parca-i din cutie de cola.

Comment

Originally posted by mr.K View Post
                              Tabla din portiere e prea subtire, parca-i din cutie de cola.
                              Coca Cola....LIGHT... e super usoara asa!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google