Am gasit si eu usa infundata de un "meserias" , la fel ca voi m-am enervat dar pana la urma am rezolvat-o pe casco , singura problema e ca nu s-a nimerit vopseaua 100%
Lovituri In Usi
Collapse
X
-
DA, s-a decolorat fata de usa vopsita dar nu stiu dc este 100% identica cu aia de fabrica desi au folosit vopseaua de la 2 producatori si avea acelsi cod, nici una nu s-a nimerit 100 %. S-a decolorat dar luciul s-a pastrat , am vazut rosiu pasiion din primele modele care erau matuite de soare . Sper sa nu am probleme cu indoituri de la "meseriasi" ca numai de asta mi-e frica.sigpic
Comment
-
la mine mai grav este ca mi se intampla in parcarea din fata blocului,si culmea este chiar un loc ferit as putea spune.
dar,joaca copiii mingea si deja am pe capota doua zgarieturi,iar altul cu bicicleta s-a oprit chiar in aripa stanga fata si a cazut.rezultatul:spoilerul zgariat cam 15cm,si aripa usor infundata chiar la far.
pe usi am deocamdata cam 2 lovituri usoare.
tabla este oricum subtirica si moale.
Comment
-
Depinde cat de tare da taranu, intr-adevar bandoul de mcv e mai mare, dar cand il vezi ca si pandoul este patruns un pic de portiera aluia si mai gasesti pe langa bandou si usa un pic infundata. Nu ai ce sa faci, decat sa apelezi la casco sau sa te obisnuiesti cu ideea. Eu stau intr-o zona destul de aglomerata asa ca m-am obisnuit, si la vw am gasit tabla infundata, si de vreo 2 ori am gasit si bara spate de la vw agatzata si trasa jos de pe masina. Singura sperantza este numai garajul, dar te gandesti ca oricum vei iesii ca ea in oras si se va gasii un taran sa dea cu portiera foarte tare.
Comment
-
nimeni nu scapa de aceste mici lovituri...mai devreme sau mai tarziu....eu in parcare la bloc...parca are magnet...daca o parchez la 2 m distanta de un vecin tot langa a mea parcheaza .,la mica distanta....(cred k omu ia reper masina mea la parcari)sigpicmasina personala pare cea mai deosebita
Comment
-
Originally posted by usr1 View PostProblema asta apare la logan deoarece tabla este extraordinar de subtire.... daca iti lasi masina intr-o parcare in care tot ghiorlanul parcheaza linga tine si deschide portiera ca tantalaul e clar..... ca sa nu mai ai neplaceri incearca si parcheaza pe o strada cu sens unic sau intr-un loc mai ferit.
Iar in parcare la supermarket parcheza masina undeva mai izolat ca altfel o sa o gasesti plina de lovituri.
Iar cind e prea"ciuruita" pe portiere schimbale.......
Comment
Comment