Jante Cauciucuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu`s bbs astea ?
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

nu stiu

habar n-am ce-s astea:| cat fac?
      cea mai buna masina e cea pe care o ai

Comment

de astea erau pe opeluri vechi . gen rekord ...

la cum arata nu prea le mai vinzi ...
        o/____\o
        (i)
        .........

Comment

nu-s bbs, sunt replici. iar la varsta lor, le dai destul de ieftin. ca idee, un set de oz-uri wrc second, nelovite, de 2-3 ani, merge la 250-300 de oiro.
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

le dau numa sa scap de ele

cu cat scot pe ele sa pot sa-mi iau niste sh originale de dacia atat ma intereseaza

Comment

Anvelopele par a fi in stare buna. De ce tii neaparat sa le vinzi?
              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

nu vand anvelopele DOAR jantele

nu le vand anvelopele ci doar jantele tocmai pt ca sunt in stare buna doar ca nu se potrivesc pe acele jenti ;P
                Last edited by 77sky; 20 May 2011, 00:27.

Comment

7 j e perfect
                  vor sta anvelopele perfect pe ele , la limita superioara dar ok, ce dracu voi credeti toti vulcanitoristi de la colt de strada

daca cele de iarna sunt ok de ce cele de vara nu ar fi??
                  daca erai mai aproape iti dadeam eu un set de tabla la schimb
                  jantele dupa forma sunt/par foondmetal foarte raspindite prin germania si foarte folosite pe opel si bmw, cred ca a fost cel mai de succes model al lor
                  baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

jantele sunt de 7j iar dimensiunile pneurilor sunt de 185 deci nu prea compatibile!
                    Last edited by Seba; 21 May 2011, 00:03.

Comment

Cum adica "nu prea"? Din moment ce sunt unii ce folosesc 195 pe 9j fara probleme, nu inteleg la tine unde ar fi necazul...

Comment

Si eu am tot 7j si cauciucurile ei de 185 de vara si se aseaza bine...nu cred ca ai dc sa iti faci probleme...
                        Race me 2 tha` hill . . .

Comment

pareri impartite

deci parerile sunt impartite tocmai de aia va intreb pt ca eu nu ma pricep asa bine fiind incepator.unii zic ca nu e problema altii ca risc dezjantarea la eventuale curbe atacate in forta deci nu stiu ce sa inteleg:P oricum va multumesc

Comment

Ai gume de iarna pe jantele alea. Esti incepator. -> Curbe atacate in forta???

Comment

Originally posted by maryus_fzr View Post
                              deci parerile sunt impartite tocmai de aia va intreb pt ca eu nu ma pricep asa bine fiind incepator.unii zic ca nu e problema altii ca risc dezjantarea la eventuale curbe atacate in forta deci nu stiu ce sa inteleg:P oricum va multumesc
                              colega scuze ca intreb, iesti ardelean,diferenta dintre 6.5j si 7j e doar de 12 mm talonul va sta drept , efortul la rulaj va fii mai mic iar daca vrei sa iei curbe cu 120 credema anvelopele chiar vor fi ultima ta problema
                              repet daca vii pina la ploiesti cu ele[ sa vad starea lor reala in una din poze janta pare sudata] iti dau un set de jante origimale pe ele plus doua cauciucuri de vara bonus
                              baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

no bine

fiind ardelean va multumesc sincer pt sfaturi.pana la urma cel mai probabil le pastrez ca doar iarna nu merg tare si sper sa nu fie probleme.abs-ul sau viteza reala o sa aiba vreo problema? nu sunt sudate jentile dunga e de la vopsea;)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google