nu`s bbs astea ?
Jante Cauciucuri
Collapse
X
-
7 j e perfect
vor sta anvelopele perfect pe ele , la limita superioara dar ok, ce dracu voi credeti toti vulcanitoristi de la colt de strada
daca cele de iarna sunt ok de ce cele de vara nu ar fi??
daca erai mai aproape iti dadeam eu un set de tabla la schimb
jantele dupa forma sunt/par foondmetal foarte raspindite prin germania si foarte folosite pe opel si bmw, cred ca a fost cel mai de succes model al lorbaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
pareri impartite
deci parerile sunt impartite tocmai de aia va intreb pt ca eu nu ma pricep asa bine fiind incepator.unii zic ca nu e problema altii ca risc dezjantarea la eventuale curbe atacate in forta deci nu stiu ce sa inteleg:P oricum va multumesccea mai buna masina e cea pe care o ai
Comment
-
Originally posted by maryus_fzr View Postdeci parerile sunt impartite tocmai de aia va intreb pt ca eu nu ma pricep asa bine fiind incepator.unii zic ca nu e problema altii ca risc dezjantarea la eventuale curbe atacate in forta deci nu stiu ce sa inteleg:P oricum va multumesc
repet daca vii pina la ploiesti cu ele[ sa vad starea lor reala in una din poze janta pare sudata] iti dau un set de jante origimale pe ele plus doua cauciucuri de vara bonusbaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
Comment