Un Sfat

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Un Sfat

    m-am hotarat sa cumpar aceste boxe http://www.be-loud.ro/produse/Difuzo...le/GZIF_5203X/ daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi !

  • #2
    parerea mea e sa cauti ceva cu tweeter separat si eventual diametrul sa fie de 16,5 cm

    degeaba au 70w rms...un cdplayer normal iti da undeva la 4x25/30w rms...din cate stiu eu e mai bine sa ai surplus de putere(poate nu stiu eu bine)...sa vedem si alte pareri..bafta!
    Last edited by PiciuX; 18 April 2011, 10:51.

    Comment


    • #3
      nu doresc cu tweeter separat iar dimensiunea pe care mi-au dat-o tu este cam mare ,nu detin logan am o supernova iar pe polita aceea din spate tot boxe de 13 cm am dar as vrea sa le schimb si nu doresc sa mai tai din polita

      Comment


      • #4
        daca nu vrei mai mari si nici cu tweeter separat, sunt bune boxele alea...numai bine!

        Comment


        • #5
          Boxele originale de pe supernova din fabrica au 10 cm diametru, daca tu ai de 13 inseamna ca au fost modificate , merg puse boxe de 16 cm prinse direct de fata usii folosind capacele boxelor noi si renuntand la capacele de fata originala, dar iti atinge un pic macaraua geamului. La sunet nu te astepta la mare branza pentru ca usile sunt varza, n-ai cum sa scoti sunet bun din boxele fata orice model,putere ai pune, maxim le folosesti pentru medii si inalte iar bass-ul il faci cu boxe ovale maricele ca putere puse pe plansa spate ce acopera portbagajul, asta daca ai un player bun. Vei obtine un sunet decent insa doar atat.
          Ca sfat pentru boxele ce le-ai ales, ma repet ca nu prea conteaza boxele din fata, orice pui sunt foarte bune, eu am pe fata jvc http://www.be-loud.ro/produse/Difuzo...o/JVC/CS-V626/, pe spate am http://www.be-loud.ro/produse/Difuzo.../JVC/CS-V6946/ iar ca player am http://www.be-loud.ro/produse/CD_Pla...NY/CDX-GT420U/ , scot un sunet decent si suficient pentru o sonorizare ok, dar mai mult de atat nu poti face fara investitie considerabila.
          PS : tot supernova am si eu si vorbesc din experienta.
          Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

          Comment


          • #6
            scoti sunet frumos si pe fata daca o antifonez cum am facut eu si iti spun ca numa zdrancane nimic la usa si pe spate acea polita am modificat-o am pus o bucata de pal la aceleasi dimensiule si iti spun se simte o diferenta foarte mare ,pe fata am boxe pioneer de 35 W si se aude frumos

            Comment

            Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google