Boicotare benzinĂrii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mă aşteptam ca în 36 de ore de când am deschis acest manifest să văd la sondaj numere cu măcar 4 cifre, nu zic cu 5 sau mai mult, în schimb,ce văd, abia au votat câteva zeci. Anunţaţi-vă şi voi apropiaţii, cunoscuţii despre acţiunea asta şi haideţi să facem primul test pe 2 şi 3 mai !
    Dacă nu reuşim să-i adunăm pe toţi mâine şi poimâine, atunci fie 9 şi 10 mai. Dar haideţi s-o facem la scară largă, nu la nivel de cafenea, altfel, topicul "Preţuri carburanţi" nu va fi nimic altceva de cât un fel de "Cotele apelor Dunării": Lukoil Viilor 5,31 creşte 20 de bani, MOL Vitan 5,4 creşte 15 bani etc.
    Aşadar, până la miezul nopţii vom şti dacă o facem mâine sau săptămâna viitoare.
    sigpic

Comment

eu am votat 9-10 mai pt ca e prea din scurt 2-3 mai. oricum am de gand sa boicotez 1 luna de acum incolo, nu 2 zile ura si la gara! sau aeroport.

Comment

Mda, e clar... poate până săptămâna viitoare se deşteaptă şi ceilalţi un milion de români. Până atunci, vizionare plăcută pe topicul Cotele Apelor Dunării.
        sigpic

Comment

"UE ANUNTA CA GUVERNUL POATE INGHETA PRETUL....BENZINEI!!!!!"

Hai Bobule participa si tu la boicot si tragele o inghetare macar 1 an ca sa-i linisteasca cu scumpirile!!!!!

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google