Salut sunt incepator, am permisul de vreo 2 luni ce motorizare imi recomandati?.... Toate modelele de logan standard are ABS si Servo?
Ce Logan Imi Recomandati(motorizare)?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
pai sa o luam pe rand..intreaba ce imi recomandati si nu face nici o referinta adica am atatia bani ...spune doar ca este incepator, si este interesat de abs ,servodirectie eu ai recomand o bicicleta in acest caz (si nu fac misto deloc)! daca eu v-as intreba ce imi recomandati as da o suma de bani,locatia in care locuiesc ROMANI e cam putin, motorizare 2.0 pare la misto facut contul acesta...daca e vb de misto te vom lua la misto.
Comment
-
ON TOPIC.
KATOLA - te sfatuiesc sa citesti pe aici pareri si impresii despre fiecare motorizare, dupa care sa te uiti in cont la $$$, dupa care dai fuga la dealer.
OFF TOPIC
Pot sa iau si ban dar ma uit si pe la locatiile altora, si vad scris bucuresti .
Cei care se simt cu musca pe caciula sa treaca la actiune.real power..... diesel power by
Comment
-
Off topic:Unul a venit si a sapat o groapa.Oameni nevinovati cad in ea.Eu zic ca "Primaria" ar trebui sa astupe groapa nesemnalizata si proprietarul amendat.
on:Pentru fiecare motorizare ,echipare ,cu abs, fara etc e cate un topic.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
pai daca katola n-a precizat pentru ce ii trebuie masina, ce rost are threadul ? numai asa sa se faca posturi ? poate vrea pentru familie, sau poate pentru liniutze )" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment