Ce Logan Imi Recomandati(motorizare)?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce Logan Imi Recomandati(motorizare)?

Salut sunt incepator, am permisul de vreo 2 luni ce motorizare imi recomandati?.... Toate modelele de logan standard are ABS si Servo?

onorabile cum ai reusit sa iti iei permisul auto? toate modele "are" abs, servo nu are toate ,doar unele are

Comment

)

ON: Du-te la un dealer,el te lamureste cel mai bine.Daca iei ceva sh,cauta pe forum,sunt sute de pagini cu pareri despre toate motorizarile .

Comment

Originally posted by slim_daddy40 View Post
        onorabile cum ai reusit sa iti iei permisul auto? toate modele "are" abs, servo nu are toate ,doar unele are
        daca parintii da bani sa cumpere Loganul ,ce mai conteaza!
        CT-97-VIPsigpic

Comment

De unde esti?

Iti recomand o masina inscrisa pe Bulgaria... e fita!
          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Eventual o "pisicuta" ceva din '94 la care pui 1/1 ulei/benzina ))
            Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

cam exagerati,parerea mea...
              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

pai sa o luam pe rand..intreaba ce imi recomandati si nu face nici o referinta adica am atatia bani ...spune doar ca este incepator, si este interesat de abs ,servodirectie eu ai recomand o bicicleta in acest caz (si nu fac misto deloc)! daca eu v-as intreba ce imi recomandati as da o suma de bani,locatia in care locuiesc ROMANI e cam putin, motorizare 2.0 pare la misto facut contul acesta...daca e vb de misto te vom lua la misto.

Comment

ON TOPIC.

KATOLA - te sfatuiesc sa citesti pe aici pareri si impresii despre fiecare motorizare, dupa care sa te uiti in cont la $$$, dupa care dai fuga la dealer.

OFF TOPIC

Pot sa iau si ban dar ma uit si pe la locatiile altora, si vad scris bucuresti .

Cei care se simt cu musca pe caciula sa treaca la actiune.
                  real power..... diesel power by

Comment

Off topic:Unul a venit si a sapat o groapa.Oameni nevinovati cad in ea.Eu zic ca "Primaria" ar trebui sa astupe groapa nesemnalizata si proprietarul amendat.

on:Pentru fiecare motorizare ,echipare ,cu abs, fara etc e cate un topic.
                    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Iti recomand logan 1.2 TcE 120 cai sau 1.4 TcE 140 cai
                      Keyboard error or no keyboard present.
                      Press F1 to continue or DEL to enter setup...

Comment

1.2 tce are 105 cai :P

si 1.4 de 130 cai :P
                        Last edited by fanrenault; 3 May 2011, 11:50. Reason: Automerged Doublepost

Comment

un pic mai multa seriozitate va rog !
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

pai daca katola n-a precizat pentru ce ii trebuie masina, ce rost are threadul ? numai asa sa se faca posturi ? poate vrea pentru familie, sau poate pentru liniutze )
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Raliuri)

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google