De ceva timp tot ma chinui sa realizez un nou model de serigrafie ,deoarece cele existente m-au cam plictisit!Dupa multe incercari am ajuns la una care mei imi place si zic eu ca arata bine estetic.Ce parere aveti?merita facuta?!
O Noua Serigrafie (pareri)
Collapse
X
-
ma intreb cum ar arata pe alta culoare , alb sau galben de exemplu , arata bine
mai poti modifica ceva , am vazut la dacia shop o folie si acolo unde scria x1000 si km/h scria LOGAN poate poti modifica si tu asa si sa le faci personalizate pentru fiecare user in parte ( dupa comanda pe care o da binenteles)Last edited by hmv86; 28 May 2011, 00:39.
Comment
-
pe alb nu da bine deloc,si oricum personal nu imi place pe alb.
-da se mai poate edita,dar nu stiu daca e foarte estetic sa te apuci sa scrii tot felul de chestii pe ea,dar fiecare cu preferintele sale.Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
sigpic
Comment
-
pai nu scri orice ,de exemplu iti scri in dreapta userul si in stanga nr masini, asa era si pe folia aia scria in loc de x1000 - DACIA si km/h - LOGAN
Comment
-
Cam asa arata si pe alb si daca tot sa propus galben am facut un model si pe galben , dar nu prea merge.Attached FilesViteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
sigpic
Comment
-
ar merge pe galben , ca fiecare cadran va fi delimitat si vor fi spatii negre intre ele, si se va vedea decat o parte din galbenu ala, ceva in genu cadranelor de la megane
Comment
-
da,fiecare parere e binevenita.Doar ca albul e destul de greu de realizat,deoarece si gradatiile vor trebui sa fie tot albe ca lumina sa poata trace prin ele cand sunt luminata pe timp de noapte.Asa ca nu se vor distinge foarte bine intre fundal si gradatii,reprezentarea este facuta cu un gri la gradatii,dar in realitate nu o voi putea face asa.Deci mai trebuie gandita cea pe alb.Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
sigpic
Comment
-
incearca sa faci o replica dupa folia de pe noul sandero facelift
Comment
-
Asa ceva poti face? As fi interesat.Attached Files
Comment
-
Aia pe negru e frumoasa,mai ales ca am smd-uri albe si la cea pe alb nu s-ar vedea nimic(am avut de prestige si am dat-o jos instant dupa un drum pe lumina).Daca te apuci de fabricat ma ai de client.KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
Comment
Comment