din pacate doar pe negreu pot face.Pretul unei serigrafii este de 60 ron.
O Noua Serigrafie (pareri)
Collapse
X
-
te rog poti sa faci o incercare. la prima serigrafia care ai facut-o tu incearca sa faci la turometru si 15,25,35,45,55,65 mai mic si la kilometraj 30,50,70,90,110,130,150,170,190 tot asa mai mic? Scrisul cifrelor la turometru si la kilometraj sa fie ca in poza cu serigrafia pe care am incercuit-o.sa vedem ce iese. banuiesc ca o sa fie ceva frumos. daca iese ok vreau si eu una facuta asa. mersi multAttached FilesLast edited by alex125; 18 August 2011, 08:25.
Comment
-
la serigrafia asta sa modifici ce te-am rugat ( scrisu,turometru so kilometrajul)Attached Files
Comment
-
Cam asa arata!Attached FilesViteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
sigpic
Comment
-
0767240115.Poti sa-mi trimiti datele pe PM (adresa + nume + un nr de tel).Serigrafia va dura cam 2 zile sa o scot,deci o pot expedia cam pe marti si pana vineri ajunge la tine.Vei mai achita si 7 ron cost de transport.Attached FilesViteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
sigpic
Comment
-
alex125 - cam asa arata serigrafia terminata.
In pozele 2-3 este luminata cu leduri STOCK.
In pozele 4-5 este luminata cu leduri albe.
Sper sa-ti placa,joi o voi pune la posta ca sa ajunga luni saptamana viitoare asa cum ai cerut.Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
sigpic
Comment
-
Originally posted by chelull View Postalex125 - cam asa arata serigrafia terminata.
In pozele 2-3 este luminata cu leduri STOCK.
In pozele 4-5 este luminata cu leduri albe.
Sper sa-ti placa,joi o voi pune la posta ca sa ajunga luni saptamana viitoare asa cum ai cerut.
deci pune serigrafia la posta cand vrei numai saptamana viitoare sa ajunga.
Comment
Comment