aa..mai trebuie sa ii dau gaurile de la ace si cea de la butonul de reglat ceasul.Are cineva vreo idee cum sa fac asta fara sa stric materialul?!
O Noua Serigrafie (pareri)
Collapse
X
-
Si uitasem poza cu delimitarea rosie.Attached FilesViteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
sigpic
Comment
-
Originally posted by chelull View Postaa..mai trebuie sa ii dau gaurile de la ace si cea de la butonul de reglat ceasul.Are cineva vreo idee cum sa fac asta fara sa stric materialul?!
Mie imi place asta, daca faci mai multe exemplare unul il cumpar eu
Comment
-
Am terminat si si modelul asemanator cu cel de sandero facelift.l-am facut in 2 feluri,eu as opta pentru cel fara cerucrile din mijloc,voi ce ziceti?Astazi am sa-l trimit la plotat!
Horica-18-JHC - ce vrei sa spui prin personalizata?Attached FilesViteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
sigpic
Comment
-
cateva pose cu serigrafia facuta pusa pe ceasuriViteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
sigpic
Comment
-
la kilometraj pe randul de sus intre semnul de control la proiectoare si ceata pe spate mai trebuie un stop scris, eu asa am pe ceasuri.
po-ti face si pe albastru serigrafia unde e neagra?Attached FilesLast edited by vyp75; 7 June 2011, 19:42.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
vyp75 - vrei tot fundalul albastru?
Fundalul il pot face orice culoare doreste fiecare.
Am vorbit cu persoana care mi le face si a zis ca pretul pentru una este 60 ron.
Daca mai vrea cineva modelul de facelift sau chiar modelul celalat facut de mine incepeti o lista si in cateva zile sunt gata.Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
sigpic
Comment
Comment