If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
dupa ce le vad si eu pe astea doua aprinse ma voi decide la una din ele (eventual pe o culoare mai deschisa, eu am albastru) pentru ca mi.e teama ca prima sa nu orbeasca, dar o voi vrea pe fundal alb si fara zona rosie
ps: materialul si culoarea (alb) este ca originalul?
Pai cum sa le schimb ca doar le-am schimbat pe cele portocalii cu cele albe(imi plac mai mult)?
Parerea mea este ca acele gauri sa le dai cu o preducea(se gasesc in comert pe dimensiuni) sau sa-ti faca un strungar una cu diametrul de taiere/perforare dorit de tine.
Last edited by burtosu; 8 June 2011, 10:29.
Reason: Automerged Doublepost
Pai cum sa le schimb ca doar le-am schimbat pe cele portocalii cu cele albe(imi plac mai mult)?
Parerea mea este ca acele gauri sa le dai cu o preducea(se gasesc in comert pe dimensiuni) sau sa-ti faca un strungar una cu diametrul de taiere/perforare dorit de tine.
daca poti sa-mi faci una de facelift albastra, asemanatoare cu cea din poza alaturata poate chiar putin mai inchisa dar nu mult, eu am albastru extreme masina si sa fie aproape de nuanta vopselei sau cel putin ca cea din poza.
mersi.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment