Rezervor...benzina...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rezervor...benzina...

Fratilor am o mare problema! am facut plinul intr-o seara urmand ca a doua zi sa plec intr-o excursie, doar ca dimineata rezervorul era aproape gol.
    Ori a plecat fratimiu cu masina pana in satu mare si inapoi in noaptea respectiva ori se mai poate fura benzina prin metoda "furtunului" sau alta metoda???

ori te duci si le rupi gura alora la peco fiindca ti au contorizat plinul dar benzina in pompa canci

Comment

pai si crezi ca el nu isi dadea seama pana acasa ca merge doar cu o liniuta de benzina sau pe rosu ? l-au aranjat baietii mai mult ca sigur

Comment

L-au aranjat baietii sau chiar a plecat fratele lui pana la Satu-Mare
        sigpic

Comment

Originally posted by hmv86 View Post
          pai si crezi ca el nu isi dadea seama pana acasa ca merge doar cu o liniuta de benzina sau pe rosu ? l-au aranjat baietii mai mult ca sigur
          asa ma gandesc si eu ca sparturi in rezervor nu-s

Nu mai scrie in stil mIrc!!!

Comment

ai verificat busonul de la rezervor sa vezi daca a fost fortat? poate au o metoda cu cheie universala si te-au rezolvat fara urme , de bagat furtunul cred ca se poate, am scos eu motorina de la mercedes, deci cred ca la logan e mai simplu

Comment

@hmv: oricum busonul de la rezervor se deschide si cu o surubelnita, fara sa ramana urme ca a fost fortat, asta ca sa nu spun ca se poate deschide si cu orice cheie, nu neaparat universala (cu cheia de la masina mea am deschis busoanele de la 3 loganuri ale unor prieteni)
              sigpic

Comment

deaia umblu eu cu rezervoru gol ) ca sa nu ma aranjeze careva )

Comment

Salut.
                  Eu am gpl,asa ca la mine nu e vorba de furat benzina.
                  Totusi suspect faptul ca ti-a disparut benzina.
                  ori pompa a fost de vina,ori nu mai indica corect plutitorul,posibil sa se fi defectat.
                  Mergi si mai baga[dar de la alta pompa/statie] si vezi cam cit mai intra........asta daca mai ai cu ce
                  Numai bine.
                  Un Logan----YNG-----
                  Numai bine.

Comment

Da...nasol moment. Acu, sa iti poti da seama de ceea ce s-a intamplat sigur, trebuie sa elimini cativa factori, ca de ex: -dupa ce ai alimentat, si plecat din peco, ai observat ca pe bord iti arata plinu, - a doua zi, cand ai constatat aceasta neplacere, daca erau mai multi km in bord, decat aseara, cand ai lasat masina in parcare, - daca sub masina, este vreo urma de pata ceva.........daca acesti factori nu sunt, inseamna ca te-a facut cineva la rezervor, de stia ca ai plinul.
                    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Eu va pun o intrebare: a tras cineva cu furtunul carburant din rezervor? Se poate?

Alta varianta ar fi metoda "balansului". Se pune un bazin cu teava si se bruscheaza masina pana ce este perforat rezervorul. Faza patita la o Dacie, ce-i drept. Nu stiu daca e posibil si la Logan...
                      Ideea este ca, daca intr-adevar s-a vaporizat benzenul, nu strica si o verificare a rezervorului, sa nu fie ciuremat.
                      Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

de tras am tras eu cu furtunul la viata mea de m-am urat, de la raba lui taicamiu pana la mercedes sprinter si se poate , dar la logan nu am incercat inca, sti ce placut e sentimentul sa tragi printr-un furtun prin care nu vezi cand vine motorina si te trezesti cu ea in gat, iti vine sa vomiti 3 zile incontinuu

Comment

Ma refeream strict la posibilitatea (ori ba...) de a ajunge furtunul in rezervor, in lichid, nu daca poti aspira carburantul (care are un gust delicios, mai ales motorina...si cu lamaie si otet de dai, tooot dijaba )
                          Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

ajunge furtunul, totul depinde de cate coturi sunt pana la rezervor, de tipul furtunului si daca are vre-un sistem de siguranta pe traseu pana la rezervor

si o poza cu traseul total al tevilor ce intra si ies din rezervor

Magazin online de Piese si Accesorii Auto va ofera o gama variantă de accesorii auto, tuning auto,accesorii Logan,piese auto, cosmetice auto și multe altele la cele mai mici preturi.
                            Last edited by hmv86; 28 May 2011, 13:00. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by Augustin-Yng View Post
                              ................. ori nu mai indica corect plutitorul,posibil sa se fi defectat.
                              Mergi si mai baga[dar de la alta pompa/statie] si vezi cam cit mai intra........
                              .......
                              Asta mi se pare cea mai plauzibila explicatie, nu-ti mai indica bine. Daca poti baga mai mult de 10 litri, atunci varianta asta cade.
                              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google