If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am pus masina pe tester si mi-a dat 2 erori una DF 524 si una Df 084,am cautat pe forum dar n-am gasit nimic,are cineva idee ce inseamna aceste coduri???
Imi poate spune cineva unde vine sonda lambda si cum vine prinsa este cu mufa???Sau cum???
Salut.
Sonda lamda aval e prinsa pe toba [pe la jumatatea masinii]are o mufa de conectare si ea e prinsa prin infiletare in teava de esapament.
Are o protectie pe fire alba.
Numai bine.
ps:daca vrei am eu set de sonde,detalii pe pm
Da,ai rupr mufa.cred ca ai agatat-o in ceva.
Daca ai nevoie de sonda noua ,da-mi pm.
Dar sa fie cea cu mufa cum am pus in poza.
Ce an e masina ta?
Daca e din 2007 te pot ajuta cu sonda,daca e mai veche de 2007 trebuie o mufa mai lunga putin.
Numai bine.
Masina este model 2006,dar nu stiu de unde vine mufa aia si habar nu am cum sta treaba cu sonda asta,deci am inteles ca mufa s-a rupt dar unde vine acea mufa prinsa,asta nu-mi dau seama si dami un pm cu pret pt sonda.
Salut.
Cum am spus si in pm,tu ai nevoie de o mufa mai lunga.Ce am eu sunt pentru masini dupa 2007[au mufa mai scurta]
Numai bine.
ps:uite o poza,daca gasesti mufa si e din aceea scurta te pot servi,daca nu,NU
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment