Folie Fata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Folie Fata

Care ati avut folie pe fata ?
    - cat la % ?
    - cat timp ?
    - ati avut probleme cu politia ?

Cei care au folie pe fata sa puna poze (ce transparenta , de cat timp o are , probleme cu politia, amenda etc)
    sigpic

Salut.
    Daca pui omologata nu ai sa ai probleme cu politia.
    Sau poti pune neomologata si diferenta de bani o dai la amenzi
    Numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

stiu acest lucru , dar vreau sa ne mai spuna si altii din experientele lor.
      sigpic

Comment

Folie LLumar
        Attached Files
        sigpic

Comment

Am fost oprit de nenumarate ori in afara Bucurestiului pentru folie. Am aratat autorizatia si nu au mai zis nimic . Am folie 5% geamuri spate si luneta
          In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
          sigpic

Comment

eu in 7 luni nu am fost oprit deloc pentru folia fata.
            oprit pentru altele , dar de folie nu sau legat.
            sigpic

Comment

eu am de 3 ani folie Llumar de 15% fata si 5% spate si inca nu s-a luat nimeni de mine! e drept ca nici nu am fost oprit decat o sg data de politie! cat despre amenzi am auzit ca sunt destul de mari, unde mai pui ca daca ia certificatul mai ai de umblat si pe la RAR! dar din punctul meu de vedere, si aici ma refer la confortul oferit de folie, se merita! am copil mic si de aceea am optat ptr folie asa inchisa si pe fata! nu am facut-o din mofturi! succes sa ai si asa cum am vorbit cu tine... daca vrei sa te risti risca-te pana la capat!
              sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Folie Llumar montata in 2005 omologata. Transparenta 73% fata si 5% spate+luneta. Nicio problema cu politia, nici macar nu m-au intrebat vreodata de folie sau sa-mi ceara hartia. La ITP mi s-a cerut Autorizatia, s-a scanat si la revedere. Oricum, deobicei politistii se uita la geamurile din fata, acolo se vede cel mai usor cu ochiul liber daca esti legal sau nu. Daca sunt negre e clar. Deci ca un sfat pentru cei care-si pun folie neomologata, macar respectati transparenta legala, poate mai aveti o sansa sa scapati neobservati si neamendati. Amenda se apropie de 600 ron + ridicarea certificatului de inmatriculare, asa ca aveti grija .
                Attached Files

Comment

Nepotu123 - pune si poze cum arata cu o folie legala pe fata.
                  sigpic

Comment

Pe fata e foarte foarte transparenta

Dar aud din ce in ce mai des , ca pe fata nu ai voie sa pui nici un fel de folie
                    Last edited by matheo66c; 30 May 2011, 09:28.
                    sigpic
                    "BRABUS" STYLE

Comment

problema e ca geamurile de fabrica au si ele 85% transparenta din cate tin minte si daca pui si acea folie cu 73% se inchide mia mult decat legat(73%) si daca te opreste rar-ul si pune acel aparat de masurat iese 100% mai putin de 73% transparenta si vine si amenda.

Comment

asa am auzit si eu...ca nu ar mai fi voie cu nici un fel de folie pe geamurile fata!
                        sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

geamurile din fabrica vin cu 81% transparenta
                          dak aplici si folia pe care zic ei k e legala , tot depaseste transparenta de 73% (folie + geam)
                          Last edited by Rey91; 30 May 2011, 10:11.
                          sigpic

Comment

Stilul tipic romanesc. Din "fabrica" au 81%. Pai ar trebui sa aiba un efect si fara folie, dar ma cam indoiesc. Am mai auzit ca nu mai ai voie sa pui pe fata nimic. Suntem de rasul lumii. In alte tari se poate mai inchis si pe fata, doar la noi iti "ofera" din fabrica un k... Pai si cei care au deja montat ce fac cu ea? O dau jos? Eu am fost la ITP in noiembrie anul trecut si nu mi-au zis nimic. Am 73% pe fata si 5% pe spate.
                            PS: Bine ca au la masinile cu radar (modelul mai vechi) 5% fata-spate. Ei poate ca scrie la almanahe ca are voie.....

Comment

Recent am fost cu un prieten sa-si puna folie fata-spate + luneta la un service autorizat Llumar. Acolo baietii i-au zis ca pe fata ii pun dar nu acorda autorizatie decat spate si pe luneta deoarece geamurile fata au deja o tenta de culoare din fabrica iar cu folia aplicata nu mai iese transparenta. I-am zis ca eu am folie autorizata pe toate geamurile si prima intrebare a fost in ce an am pus-o? Cand i-am zis ca in 2005, mi-a raspuns ca atunci se acorda autorizatie pt. ca nu se tinea cont de tenta geamurilor de fabrica, trebuia doar folia sa aiba 73% dar acum nu mai accepta RAR-ul.
                              Deci cei care au folia de mai mult timp, si aveti autorizatia si pe fata stati linistiti ca nu va pot face nimic, din moment ce scrie acolo Certificat RAR esti perfect legal n-au ce sa comenteze.
                              Asa arata masina cu 73% fata si 5% transparenta spate+luneta. Daca nu te uiti atent la geamurile fata zici ca nu e nimic pus, dar cand esti in interior si afara e soare puternic imediat simti cum te arde pielea cand dai jos geamul, deci e foarte buna chiar daca la prima vedere ai zice "pai ce protejeaza asta ma?"
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google