Jante Dublate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am vazut prin pantelimon un logan ph 2 condus de o fata era bleu-marin si avea jante presate vopsite negru , arata bestial
    sigpic
    Dacia Logan 1.4 MPI->http://www.loganclub.ro/forum/dacia_...go-t30789.html

Comment

Cum adica presate? Fii mai explicit.

Comment

cam asa aratau numai ca la acel logan erau mai iesite in afara .
        Attached Files
        sigpic
        Dacia Logan 1.4 MPI->http://www.loganclub.ro/forum/dacia_...go-t30789.html

Comment

Exista doua metode de a "modifica" ETul jantei, primul ar fi cel in care se desface miezul jantei si se sudeaza invers, iar cel de-al doi-lea cum spunea colegul mai sus prin "presare", practic se preseaza miezul jantei pana cand se obtine "janta intoarsa" (nici eu nu mi-am putut inchipui asa ceva pana cand nu am vazut pe o 1100 astfel de jante, daca gasesc vreo poza o sa revin).

Revin si cu foto
          Last edited by B 96 NLD; 23 November 2011, 14:02. Reason: Automerged Doublepost
          sigpic

Comment

Originally posted by B 96 NLD View Post
            Exista doua metode de a "modifica" ETul jantei, primul ar fi cel in care se desface miezul jantei si se sudeaza invers, iar cel de-al doi-lea cum spunea colegul mai sus prin "presare", practic se preseaza miezul jantei pana cand se obtine "janta intoarsa" (nici eu nu mi-am putut inchipui asa ceva pana cand nu am vazut pe o 1100 astfel de jante, daca gasesc vreo poza o sa revin).

Revin si cu foto
            Sper ca de data asta s-a uploadat .
            Attached Files
            sigpic

Comment

cum se numeste utilajul care face asa ceva sau la ce atelier de mesteri tre sa ma interesez pentru asa ceva poate gasesc ceva in brasov..
              multumesc fumos
              sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

Deci azi am avut okazia sa citesc thread-ul asta...am ramas pur si simplu fara cuvinte.
                Numai o tara de cocalari manelisti putea face asa ceva-nu ideea in sine e sinitra ci abordarea ei.
                Cum sa pui frate cauciuc de 195 pe janta de 8j sau 9j????
                8j e de fapt latimea jantei in inch asa ca inainte faceti bine si va documentati pt ca in fond si la urma urmei va riscati propriile vieti...ti se pare ca ai super stabilitate cu jante late dar te zgarcesti la cauciucuri si cand sare de pe janta ce faci???
                Iti spui rugaciunea sau cum???
                Deci producatori recomanda pt un anumit j un anumit cauciuc...
                Modul de calcul aici: http://www.brick-yard.co.uk/forum/ty...opic60146.html
                Cu asta trebuia inceput thread-ul oricum sunt vietile voastre in risc iar faptul ca nu exista cuciucuri de 15 inch cu dimensiunile specificate e partea a 2-a.
                Orice modificare trebe facuta cu cap

Comment

cocalari-manelisti.....
                  Last edited by nairod; 5 January 2013, 13:52.
                  sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

Originally posted by Nytro View Post
                    Numai o tara de cocalari manelisti putea face asa ceva-nu ideea in sine e sinitra ci abordarea ei.
                    ...ti se pare ca ai super stabilitate cu jante late dar te zgarcesti la cauciucuri si cand sare de pe janta ce faci???
                    Iti spui rugaciunea sau cum???

Orice modificare trebe facuta cu cap
                    Sunt multi ai dracu` astia care nu avut bani de anvelope mai late...cocalari-manelisti
                    Ia arunca un ochi AICI

sigpic

Comment

Nytro mai atent la limbaj... Din cate vad nu ai idee despre acest fel de tuning, deci mai bine stai pe bara si invata pana sa expui parerea ta "sincera".

Comment

Deci in primul rand nu cred ca cei care facut modificari la masina din pura pasiune si ma refer la modificari reale care tin de tuning si nu prelungiri de targ, codite de rechin-GPS, Nike-uri pe luneta etc. sunt "cocalari si manelisti". Pe cand se faceau modificarile la jantele de Dacia 1100 nu exista nici unul mic pe care sa-l doara inima cand canta....
                        Iar modificarea pe care am vrut sa o fac nu implica modificarea latimii jantei, respectiv J-ul, doar ET-ul. Asta am si vrut aceleasi cauciucuri pe jante cu "aspect" mai lat, adica mai iesite in afara. Da ce sa faci asa suntem noi astia cu pasiunea o dam pe "cocalareala si manelisme"...

Comment

Hai sa nu incepem cu FLAME .. continuati discutia si ignorati postul lu` nytro.. a expus in mod mai putin diplomat o parere... nu trebuie sa dati cu pietre...

Comment

Bine, bine....Ca doar nu l-om impusca amu'

Comment

@nytro: nici eu nu inteleg unele modalitati de tuning, dar daca se formeaza un fenomen si nu deranjeaza ochiul, posibil sa fie ceva mai mult decat un cocalaro-manelorism
                              Nu stiu, zic si eu.

Comment

Originally posted by alexgrasu View Post
                                Sunt multi ai dracu` astia care nu avut bani de anvelope mai late...cocalari-manelisti
                                Ia arunca un ochi AICI
                                Si unde mai pui ca in termeni populari ii mai spune si "German style".
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google