aici nu discutam pret ,discutam " Anularea Manerelor Interioare De Deschidere A Usilor"
Anularea Manerelor Interioare De Deschidere A Usilor
Collapse
X
-
e cam scump ce mi-ai aratat tu, cu banii pentru 4 usi + inca ceva gasesc o alarma care poate imi ofera aceeasi chestie
Comment
-
mi-a dat cineva un pont cu actuatori de cielo, cica sunt mai puternici (o sa ma interesez mai bine)
Comment
-
daca reusesc ceva o sa va arat miercuri sau joi cand incep modificarile si testele
Comment
-
In poza am conturat usa din stanga de la sofer.
Actuatorul merge montat pe usa undeva mai jos in spatiul care ramae in usa in partea aceea umflata din spatele manerului de pe usa, si se fixeaza direct in tabla .
Daca ne folosim de proprietatiile parghiei ai posibilitatea sa ii cresti puterea de tragere a actuatorului,si astfel vei obtine forta necesara pentru deschidere, sau cel putin asa cred.Attached Filesreal power..... diesel power by
Comment
-
sa zicem ca merge treaba cu parghia dar cu actuatorul nu cred ca faci treaba ,am zis mai sus de ce;
constructia actuatorului nu iti da voie sa faci ce vrei tu,principiul lui de functionare e :motor- roata dintata- cremaliera;;
la un impuls cremaliera se afla intr-o pozitie,la urmatorul este in alta pozitie
nu ai vrea ca deschizatorul de la usa sa ramana tras sau blocat intr-o pozitie,ai nevoie sa revina la starea initiala ca si cum ai actiona tu deschizatorul
Comment
-
Actuatorul va reveni la pozitia initiala datorita arcului care este pe broasca de la usa. Acelasi arc face si tija sa revina in pozitia initiala. Dati jos manerul si incercati sa deschideti usa tragand de tija, o sa vedeti ca revine in pozitia initiala.
Problema este ca actuatorul nu va avea destula forta si nici fiabilitate in timp pentru astfel de cuplu de forta.
Comment
-
se pare ca am gasit solutia la intrebarile mele, pentru a anula toate manerele ai nevoie de 4 actuatori ca cei din poze + cablaj si butoane aferente fiecaruia
Comment
-
e actuator de portbagaj de cielo/espero si se gasesc pe la dezmembrari ( ma refer la bani putini )
Comment
Comment