Interesanta modificarea dar ce o sa faci la iarna, cand usile o sa fie inghetate si nu se vor deschide?
Anularea Manerelor Interioare De Deschidere A Usilor
Collapse
X
-
stai linistit ca nu sunt singurul care are manerele de pe usi anulate, si legat de iarna exista solutii destule ......apropo vopseaua de pe margine usii e sarita ca asa am luat masina
ca upgrate in momentul de fata sunt doar firele trase pentru fiecare usa in parte, poate apuc saptamana viitoare sa fac deschiderea pe usile din spate
Comment
-
Usa soferului am vazut cum se deschide. Cum faci cu celelate usi? Banuiesc ca pasageri vor astepta sa te urci in masina si apoi sa le deschizi. Faci deschidere separata pentru fiecare usa ? Daca le faci pe toate pe un singur buton , va trebui sa te dai jos sa inchizi celelate usi daca ai doar un pasager. Unde vei monta butoanele pentru restul usilor?
Comment
-
fiecare usa va fi cu buton separat si momentan am sa le pozitionez ceva asemanator cu butonul pentru deschiderea portbagajului langa schimbator deoarece am in plan schimbarea consolei centrale si implicit alte butoane
Comment
-
noutati legate de partea asta inca nu, ma retine ceva luna viitoare si nu pot avansa cu lucrarea
Comment
-
inca o parte din operatiune realizata + cateva poze, iar saptamana viitoare montez piesele in usi
Comment
-
erau mai interesante iluminate butoanele poate si legate la plafonieraLast edited by romeo-alex; 20 September 2011, 22:38.
Comment
-
am incercat mai multe variante sa le asez si momentan pentru functionalitate sunt puse ok zic eu, cand va fi masina terminata 100% pe interior vor avea o alta pozitionare
Comment
-
maine daca o sa mai am timp o sa urc si pozele cu montarea sistemului pentru celelalte usi
Comment
-
momentan am rezolvat cu deschiderea doar pentru usa pasager, deoarece usile spate au un unghi de inclinare mai mare si trebuie sa calculez de mai multe ori inainte sa dau gaurile( sa nu arate urat dupaia)
Comment
-
in sfarsit am reusit sa fac deschiderea pe toate usile, pe spate a fost putin mai greu deoarece usa are alt unghi pe marginea din exterior si a trebuit sa tai din prelungirea tijei pe care culiseaza geamul astfel incat sa nu imi atinga solenoidul in tija, poza cu legaturile pe tunelu de frana nu am facut ca va speriati ) cand vedeti ce e acolo, momentan va arunc cateva poze ca sa va mai incing putin,
pentru neclaritati si intrebari va stau la dispozitie
Comment
Comment