Anularea Manerelor Interioare De Deschidere A Usilor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cam cat te.a dus toata modificarea?

Comment

Pai depinde ce vrei sa sti,cu tot cu modoficarea exterioara a usilor sau doar mecanismu. Ca mecanism ma costat asaa 4 butoane la 10 lei bucata, 4 solenoizi la 20 de lei bucata,niste cablaj de vreo 25 de lei si 4 electeozi(oricine are asa ceva acasa ) ,montaju l-am facut singur,legat de exterior cam 400 de lei deci in final ajungi pe la 550-600 lei cu totu(fara vopsit usi)

Comment

sa inteleg ca tot mecanismul te.a dus 150ron(materialele necesare )+manopera care ai faqt.o personal.cat ai lua pe manopera si dk ai fi d

sa inteleg ca tot mecanismul te.a dus 150ron(materialele necesare )+manopera care ai faqt.o personal.cat ai lua pe manopera si daca ai fi dispus sa montezi si la altcineva?as fi interesat?
        Last edited by danutzu_10; 12 November 2011, 21:35. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Ca manopera nu stiu sincer,depinde pe cate usi vrei sa pui,pentru toate usile in jur de 150-200 ron ,dak esti interesat si iti faci rost de piese ma anunti ,iar cand ai timp sa vi in Bucuresti te ajut cu cea mai mare placere cu montaju

Comment

am definitivat ieri instalatia de deschidere a usilor din butoane( adica am inlocuit instalatia anterioara cu ceva mai bun si mai usor de demontat), am pus mufe la toate butoanele plus mufe la plusul si minusul la cablajul ce vine direct din baterie, mai adaug o siguranta de 15 dar am uitat sa ii fac poze , am mai pus si 2 poze cu mufa de la deschiderea portbagajului( e o mufa de la o instalatie de xenon, iar restul mufelor sunt rezultate din "jecmanirea" instalatiei electice a unui golf 3 ), in poza 1 e prima instalatie iar in restul restul pozelor e prezentata noua instalatie, in viitoru apropiat am sa lipesc profesional toate legaturile pentru a nu avea posibilitatea aparitiei vreunui scurt
            Attached Files
            Last edited by hmv86; 22 December 2011, 23:36.

Comment

Dar ai la fire nu te joci...poate iei foc pe acolo Doamne fereste..

Comment

nu iau foc ca sunt puse cu cap si binenteles au siguranta pe traseu

Comment

Ok atunci sa te bucuri de ele

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google