AM O PROBLEMA SERIOASA. IMI CAUT HUSE SCAUN PT UN LOGAN FAZA 2 SI CUM SUNT CUSURGIU DEJA VAD NECLAR DE ATATA CAUTARE.. POATE CINEVA SA MA SFATUIASCA? CE FOLOSITI (DACA FOLOSITI...) ? AS VREA UNELE NU FOARTE SCUMPE, SA ARATE BINE SI SA NU FACA CUTE..DE PREFERAT DEDICATE LOGAN. MODEST....NU?! ASA AM GASIT UNELE FRUMOASE BELEA DAR CU PRETURI NESIMTITE. CELE CARE ERAU LA LICHIDARE ERAU 190 EURO SUNT NISTE BAIETI DIN MURES. DACA E CINEVA ASA DE NEBUN, VA DAU LINK-UL DECI VA ROG AJUTATI-MA SA GASESC O SOLUTIE!!
Huse auto logan faza2
Collapse
X
-
eu am site huse din acelasi material care sunt produse si tapiteriile de logan,sunt produse de aceeasi firma care face tapiteria pentru uzina "firma jonson" sau ceva de genu asta.Sunt speciale pentru logan,material este foarte calitativ,vin perfect pe scaune.Si pretul lor este de 130 ron ceea ce este un pret destul de bun daca nu foarte bun pentru calitatea care ti-o ofera.Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
sigpic
-
Originally posted by chelull View Posteu am site huse din acelasi material care sunt produse si tapiteriile de logan,sunt produse de aceeasi firma care face tapiteria pentru uzina "firma jonson" sau ceva de genu asta.Sunt speciale pentru logan,material este foarte calitativ,vin perfect pe scaune.Si pretul lor este de 130 ron ceea ce este un pret destul de bun daca nu foarte bun pentru calitatea care ti-o ofera.
Comment
-
da,130 ron si materialul este negru la fel,cel din mijloc nu este lca cel din poza , ci este la fel cu cel de la tapitetia de preferance.oricum sunt foarte groase si foarte rezistente
am sa pun niste poze putin mai tarziuViteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
sigpic
Comment
-
la 60 daca vrei le dau eu pe astea.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
Comment