Curatare Parbriz (Adeziv-abtibilduri)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Curatare Parbriz (Adeziv-abtibilduri)

Am incercat sa indepartez ro-vinieta pe care am lipit-o pe parbriz (a expirat perioada de valabilitate) si am avu surpriza sa constat ca se curata doar "un strat". Ce sfat imi dati? Pana acum reuseam sa le curat integral cu unghiile la fel ca si in cazul vinietei de la rca.

da cu acetona mane se ia !!!

Comment

Incalzeste cu feonul.....se curata sigur....apoi cu alcool sanitar.
      I'm gonna make you an offer you can't refuse !

Comment

Se ia cu ceva de plastic[daca o lasi in soare,sa se inmoaie lipiciul ala]si dupa folosesti o solutie de scos orice pata.
        Daca doresti aceea solutie te pot servi.
        Pretul este de 20 lei+transport 10 lei[posta]
        Numai bine.
        ps:am folosit aceasta solutie si scoate orice pata.
        -geam[am scos si eu aceea rovinieta] si
        -lipisem mai demult o sapca luneta cu scoci[asta pina sa lipit]si au ramas urme de lipici pe vopseasua masinii.
        Attached Files
        Last edited by Augustin-Yng; 15 June 2011, 15:16.
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

mă....lasa masina in soare sa se incalzeasca rovineta apoi pui o carba inmuiata in apa fierbinte si o lasi pe ea cam 5 min. Dupa cele 5 min se ia fara niciun fel de problema.... eu asa am procedat cind a trebuit sa dezlipesc si rca-ul si rovigneta.

Succes si rabdare.

Comment

Se mai ia cu WD40
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Mai aveti putin si trebuie sa ia CIF sau Triumf pentru aragaz.

Toate tampeniile lipite le-am scos cu alcool tehnic. Costa 5 lei sticla de 1 l si are la Dedeman.
              Pui pe o carpa si freci nitel lipiciul. Mai pui iar pe carpa si la a a2a mana se ia tot.

Asa am curatat eu lipiciul de la dungile de Logan Cup de pe capote si vignetele de pe parbriz, si ramane totul ca nou.

Spor la curatat.
              real power..... diesel power by

Comment

cel mai usor de ia daca dai cu solutie de sters geamurile si lasi putin la inmuiat apoi stergi frumos sau dai cu unghia si se ia mai repede

Comment

Pe rovineta(petrom) scrie ca se indeparteaza cu apa calda si sapun. Eu am curatat lipiciul ramas cu benzina.

Comment

Multumesc celor care mi-au raspuns.

Am dat cu acetona peste rovinieta si am curatat-o cu unghia. Totul a durat aprox. 15 min. Nu au ramas urme.

Comment

si de acum nu mai lipesti nimic , ca e invatatura de minte
                      Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!!

Comment

Incercati tot felul de solutii dar ceva dedicat gen Mafra Decaflash ati incercat? La cat costa si ce face eu zic ca nu merita sa va mai bateti capul cu benzina si acetona care daca va curge pe plasticul bordului va lasa urme. Nu mai zic de miros...
                        Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
                        Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google