If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Buna seara am si eu o intrebare poate se gaseste cineva din Pitesti sa imi spuna un service unde pot sa o rezolv sau un sfat poate e mai simplu .
Problema mea consta in plafoniera , nu se aprinde cand deschid usiile. doar manual pot aprinde lumina . stie cineva c-am care ar fi problema ? Ms frumos.
butonul plafonierei are 3 pozitii
1. apasata spre dreapta inseamna ca e deschisa
2. apasata spre stanga inseamna ca e inchisa
3. pozitia de mijloc acolo ar trebuie sa se aprinda cand descizi masina.
4. daca ai alarma si incui din din telecomnda alarmei nu se inchid luminile decat dupa 30 secunde
daca ai butonul plafonierei pe pozitia din mijloc si nu ai alarmace insemna ca intradevar ai o problema care ar trebuie sa fie remediata in service.
butonul plafonierei are 3 pozitii
1. apasata spre dreapta inseamna ca e deschisa
2. apasata spre stanga inseamna ca e inchisa
3. pozitia de mijloc acolo ar trebuie sa se aprinda cand descizi masina.
4. daca ai alarma si incui din din telecomnda alarmei nu se inchid luminile decat dupa 30 secunde
daca ai butonul plafonierei pe pozitia din mijloc si nu ai alarmace insemna ca intradevar ai o problema care ar trebuie sa fie remediata in service.
lucrurile astea le stiam deja ... butonul este pe centru fix cum ar trebui .. doar ca mie nu mi se aprinde cand deschid usile etc.. alarma am .. dar nu vad legatura.. poate doar daca nu se stingea atunci afecta alarma ( citisem pe undeva )
pai daca ai alarma atunci cand incui din telecomanda de la alarma intradevar nu se stinge becul de la plafoniera. dar daca ai butonul pe mijloc si nu se aprinde cand deschizi portierele e intradevar o problema
pai daca ai alarma atunci cand incui din telecomanda de la alarma intradevar nu se stinge becul de la plafoniera. dar daca ai butonul pe mijloc si nu se aprinde cand deschizi portierele e intradevar o problema
da pai asta e .realizez ca este o problema pe undeva daca dau pe pozitia 3 .. se aprinde.. dar v-am spus butonul sta pe centru si nu se aprinde deloc la deschiderea usilor .
pisica spunea sa nu ai o problema cu contactele de la usi...jos sub iala ai niste butoane acoperite cu cauciuc mici negre...verifica si butoanele alea.
pisica spunea sa nu ai o problema cu contactele de la usi...jos sub iala ai niste butoane acoperite cu cauciuc mici negre...verifica si butoanele alea.
te referi la cele de jos .. deasupra pragului ? cel de pe stalp care se actioneaza la atingerea usii ?alea leam verificat si firele sunt legate ok .( posibil sa fie rupt pe undeva ,sau ars ? . Sau te referi la alte butoane pe interiorul usi ( pe sub panou) ?
Verifica siguranta la UCH. Si firele care vin de la intrerupatoarele de usi in UCH. Mufa mica, pinul B40 daca sunt doar pe fata, B30 daca sunt si pe spate.
Martor de usi deschise ai? Funtioneaza normal?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment