Problema Cheie Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Cheie Logan

am si eu o problema legata de cheia de logan aia cu inchiderea pe ia. am pierdut-o si faza cu cipu am inteles ca se rezolva cu altul si programat sau umblat la calculatorul masini sa il acceptee, la reprezentanta sau la cineva care se pricepe. prooblema e cu telecomanda de la inchiderea de pe masina(inchiderea e cea originala) se mai poate face alta telecomanda?? scuze daca mai exista alt topic similar. si daca aveti ideie cam cat ar costa.

Da, se face si telecomanda, cumperi o cheie noua cu butoane si in momentul cand se adapteaza pe masina o sa functioneze si inchiderea.
    INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

Salut.
      Da,se poate rezolva problema si se sterge si cea pierduta.Asta sa nu mai existe dubii.
      Numai bine.
      Un Logan----YNG-----
      Numai bine.

Comment

multam pentru lamuriri

Comment

Cu placere
          Numai bine.
          Un Logan----YNG-----
          Numai bine.

Comment

fane si augustin....acest lucru cum ca o sa mearga inchiderea dupa instalarea cheii acest lucru este valabil pentru loganurile pana in VARA LUI 2006 care au aceasta optiunne...mallibu poate e unu din acei norocosi altfel nu va merge....
            MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

Mai citeste o data primul post... Colegul malibu a zis ca a pierdut cheia cu butoane, deci avea inchidere pe cheie.
              INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

da fane ai dreptate....si yo vreau sa-mi fac o a doua cheie cu inchidere dar cheia care o am nu are dar sunt unu din norocosii care pot face lucru asta....am logan din 2005.
                MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

Se poate face inca o pereche de chei cat inca le ai pe cele 2 originale? Asta in caz ca le pierzi pe primele...
                  Daca da, stie cineva cat costa?
                  Logan laureat 1.2

Comment

Din cate stiu se pot memora in UCH pana la 4 chei, deci se poate face asta. Preturi - intreaba pe aici pe forum la bursa.
                    GL-22-TOF

Comment

saluatare,si eu mi am pierdut cheia de baza cu inchidere pe ea! aveti idee daca si unde in buc pot sa o fac? e din 2006 dar august parca...
                      http://www.loganclub.ro/forum/polish...-t43640p4.html

Comment

Hai ca nu este greu. Ia legatura cu userul Fane si se rezolva.

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google