ACu vreo 2 ani, am cautat o modalitate de a modifica suspensia spate, cautand sa ridic 'fundul" mai sus, din cauza barelor tuning. Am renuntat la ele, si acum, caut sa modific partea din fata, fara sa umblu la spate. Ideea care este....masina are 4 anisori msi 100.384 km la activ, si de ceva vreme , observ ca nu mai are aceeasi linie (in plan orizontal) precum cea de fabrica...si anume la ce ma refer cand zic linie: - garda la sol, masurat la aripi este acum de 68 cm fata (stock 66) si spate 68 (stock 70). Intradevar, am carat ceva vreme lucruri prin portbagaj, fapt care a dus la "asezarea" arcurilor spate. Azi am vizionat unul dintre tutorialele lui Streulea, cu taiatul arcului stock 1 spira, si ma gandeam , ce-ar fi daca as proceda as cu arcurile fata si atat. Cum s-ar comporta, ce s-ar intampla?
Astept pareri,sugestii de la orice a experimentat procesul de taiere a arcurilor, pareri la comportamentul masinii pe drumurile asfaltate, petruite, dealuri, sa stiu daca fac vreo prostie sau ma las lehamite. Stiu, multi dintre voi ar zice...arcuri stock, si rezolv problema........inca nu ma dau banii afara din casa.
Astept pareri,sugestii de la orice a experimentat procesul de taiere a arcurilor, pareri la comportamentul masinii pe drumurile asfaltate, petruite, dealuri, sa stiu daca fac vreo prostie sau ma las lehamite. Stiu, multi dintre voi ar zice...arcuri stock, si rezolv problema........inca nu ma dau banii afara din casa.
Comment