Originally posted by mishu_wrc
Cum aflam cat carburant mai avem ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by valeriuciprianSalut sunt nou pe forum si nou proprietar de Logan Abs + 1.5 dci...am si eu o rugaminte ...am incercat sa aflu cat combustibil am in rezervor asa cum scrie mai sus...prima oara cand apas pe pe butonul din tabloul de bord imi apare 7111.iar a doua oara nu imi mai apare nimic...doar ceasul care clipeste...Ma puteti ajuta cu un sfat?A...rezerva de carburant (cand se aprinde becul) stie cineva cat este?Va multumesc.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
da,de fapt in manualul de service se numeste "secventa diagnosticare"
daca te intereseaza manualul cauta la sectiunea Intretinerehttp://www.loganclub.ro/forum/dacia_...la_z-t153.html
Comment
-
Originally posted by zenitSi la voi incep acele de la turometru si vitezometru sa se miste de la un cap la altul?
Comment
-
-
Originally posted by andreiDa, acele de la turometru si vitezometru baleiaza in timp ce intri in sectiunea de diagnosticare.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by andreiDupa ce se aprinde becul mai poti merge aproximativ 45-50 km.
am avut cam 5 masini pina acum si am ramas de cel putin 5-6 ori fara motorina, toate in jurul limitei de 100km .
dar cel putin la diesel, nu va recomand acest lucru! putina motorina de pe fundul rezervorului aduna toata mizeria la sorb si este trasa catre injectie. mizeria strica grav injectia.
in romania motorina e de proasta calitate si plina de mizerie. dovada e atitea injectii facute praf la logan, chiar pistoane topite de la injectoare blocate.
si atentie! se pierde garantia pe injectie daca ai mizerie in injectie! iar o injectie cap coada te ajunge lejer la 2000 oiro.
la benzinar nu stiu ce se poate intimpla, am doar diesel de 12 ani si stiu cum motorina proasta strica injectia .Last edited by crististreulea; 1 July 2007, 10:40.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postla mine merg doar pana la 170km/h ,turometrul merge tot...cred ca are ceva,ca in mers ajunge si la 190 da in diagnosticare nu
la sectiunea unde arata litri de benzina ..nu arata exact exact cantiatea .. poate fii mai mult sau mai putin decat arata acolo .. dar nu e mare eroareaIts just a car ...
Comment
-
Originally posted by marsel View PostAti observat si voi ca eroarea e destul de mare in acest caz? La mine e diferenta cam de 2-3 litri fata de ce arata si cat e de fapt in rezervor.
Se intampla sa fac plinul (opresc pompa la al 2-lea clic), merg cam 150 km, deci consum cam 7-8 litri de motorina, apoi intru in meniu sa vad cati litri mai am si-mi arata 50L. Am observat ca, cu cat rezervorul e mai plin, cu atat eroarea e mai mare. La voi cum e?Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
daca benzinarul 1.6 a mers 75 de km dupa ce s-a aprins becul si inca nu s-a oprit motorul...faci 50 de km numai daca mergi blana intr-a 3-a apropo, nu va luati de xp, nici masina nici proprietarul nu-s normali adica ambii sunt tunati (masina chiptuning si cristi are acceleratie si frana in doua pozitii, ca la nfs pe tastatura: on/off)Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
din cauza ca rezistenta care "masoara" nivelul de carburant avea valoarea in jurul pragului de decizie al ecu si asta din urma nu se hotara ce valoare sa afiseze. sau erau valuri mici in rezervor care provocau situatia descrisa anteriorDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment